Am adaugat in cadrul modulului "Facturi clienti" din aplicatia Nexus ERP (v.14.49.) setarea "Permite creditare pe bonul fiscal".
In cazul in care factura este incasata cu bon fiscal si aceasta setare este activa, prima plata partiala a facturii va genera un bon fiscal complet, avand pentru diferenta de incasat modul de plata "Credit"(codul tipului de plata din casa de marcat este aferent metodei "CEC"). Diferenta de incasat reprezinta suma ratelor ce vor fi incasate ulterior.
Pentru urmatoarele plati partiale se vor emite bonuri fiscale pe suma incasata, cu explicatia "Incasare rata" si TVA 0.

La data de 8 August 2014 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creditare pe bonul fiscal emis din modulul "Facturi clienti" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 14.50.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.14.50.0 | Nexus Media