DESCĂRCÂND, INSTALÂND SAU UTILIZÂND SOFTWARE-UL NOSTRU, SUNTEŢI DE ACORD CU TOŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE ACESTUI ALUF.

DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD CU UNUL DIN TERMENII ACESTUI ALUF, VĂ RUGĂM SĂ NU MAI UTILIZAŢI, SĂ DEZINSTALAŢI, SĂ ŞTERGEŢI ŞI SĂ DISTRUGEŢI IMEDIAT TOATE COPIILE SOFTWARE-ULUI NOSTRU CARE SE AFLĂ ÎN POSESIA DUMNEAVOASTRĂ.


1. ACORDAREA LICENŢEI

a. Acesta este un model cadru de licenţă pentru produsele noastre software. Acordurile de licenţă efective, unde se specifica exact tipurile, versiunile, cantitățile și perioadele de valabilitate ale licențelor pe care vi le-am acordat le gasiţi pe site-ul nostru www.nexusmedia.ro, în cadrul contului dvs.

b. Licența vă dă dreptul să instalați și să utilizați o copie a Produsului, copie descărcată de pe site-ul Producătorului și achiziționata în mod legal de Utilizator.

c. Licența se acordă pe server și cuprinde un număr de stații care pot accesa serverul de către Produs.

d. Utilizatorul poate face o singură copie de siguranță a Produsului, copie pe care nu are dreptul de a o înstrăina către terțe persoane fizice sau juridice.

e. Toate drepturile asupra Produsului care nu sunt acordate in mod expres sunt rezervate de către Producător.

f. Acordul de licență împreună cu factura de achiziție sunt documentele prin care justificați utilizarea legala a produselor noastre software în fața organelor de control.

g. Utilizatorul poate cere Producătorului verificarea veridicității Acordului de licențiere primit de la un Distribuitor al Producătorului.

h. La achiziția unei actualizări a produselor noastre acordul de licența va fi actualizat automat. În cazul vânzării în rate a licențelor sau a actualizărilor perioada de valabilitate a licenței va fi modificată pe măsura ce ratele sunt facturate și încasate de către Nexus Media srl.

i. În cazul în care se achiziționează și se instalează o versiune nouă (actualizare) NU se asigură revenirea la versiunea anterioară a bazelor de date.

j. Licența acordată este neexclusivă, netransferabilă, iar sfera ei de acțiune depinde de tipul de licență pe care îl achiziționați. Pentru detalii, consultați documentația produsului sau cereți lămuririi consultantului comercial.

k. Daca Utilizatorul are instalată o actualiazare a licenţelor pe care ulterior nu doreşte să o mai plătească, va trebui să dezinstaleze licenţele şi să instaleze ultima versiune pe care a plătit-o integral. De asemenea, trebuie să aibă în vedere că bazele de date nu pot fi readuse de la versiunea ultimă actualizată la o versiune anterioara. Utilizatorul va trebui sa aibă o salvare a bazelor d