Începând cu versiunea 23.21. în interiorul documentului factură din modulul Facturi furnizori am inclus posibilitatea de asociere a liniilor din factură cu avize nefacturate înregistrate anterior.
Pentru ca o linie de factură să se asocieze cu o linie de aviz este necesar ca urmatoarele informații să corespundă: Furnizor, Articol, Cont, Preț achiziție.
Asistentul are un parametru pentru a seta, sub forma unui procent, diferența acceptabilă între prețul de achiziție din factură și prețul din aviz. La salvare, în cazul în care există diferențe de preț, asistentul va modifica prețul din factură, rămânând în sarcina operatorului să corecteze valoarea, prin linii adiționale.

La data de 8 Aprilie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent Asociere avize nefacturate în modulul Facturi furnizori prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.21. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.21 | Nexus Media