Cum tipărim o factură din formatul XML RO e-Factura?

Aplicaţia web de pe nexusERP.ro poate importa si converti fişierele XML RO e-Factura în format PDF cu posibilitate de vizualizare şi tipărire.

Aplicaţia este gratuită (fară cont de utilizator) şi salvează datele direct în browserul dumneavoastră. Mai mult, după ce încărcăm o factură XML avem la dispoziţie opţiuni multiple de procesare.

Aveți o factură în format e-Factura XML descărcată din platforma ANAF sau din altă aplicaţie? Şi doriţi să convertiţi factura în format PDF tipăribil sau în format JSON pentru transfer în alte aplicaţii?
Furnizor
C.I.F. Anaf
Reg. comerțului
Capital social
Județ
Localitate
Adresa
Banca
Cod IBAN

Factura

Serie
Nr.
Data
Cota TVA (%)
Încasare
Deviz
Cumparator
C.I.F. Anaf
Reg. comerțului
Județ
Localitate
Adresa
Banca
Cod IBAN
Nr. crt. Denumire produs / servicii Cantitate Unitate măsură Preț vânzare Cota TVA(%) Discount Valoare Valoare TVA

Date privind expediția

Modalitate transport
Mijlocul de transport Nr.
Expediat la data

Date de contact

Telefon
Email
Website
Valoare Valoare TVA
Total
din care accize
x
Semnatura de primire Total de plata

Utilizați fișiere de tip PNG sau JPG cu o mărime maximă de 500 kb și dimensiune optimă de 250 x 250px.

Trimite email către furnizor

Trimite email către cumpărător

Vă place utilitarul nostru?

Vă invităm să ne lăsați un review pe următoarele platforme

Manual video pentru convertor e-Factura din XML în PDF

lazy

Cu ce ne poate ajuta o factură în format JSON?

Structurile de date în format JSON sunt ideale pentru comunicarea sau transferul de date între diverse aplicaţii. Astfel, facturile JSON le putem folosi pentru a le importa în aplicaţiile noastre de contabilitate.

Prezenta aplicaţie web de facturare ne oferă facturi în format JSON atât pentru descărcare directă, cât şi cu posibilitatea de transmitere automată prin e-mail către furnizorul şi/sau clientul din factură.

0
0
0
0

Cum putem utiliza sistemul RO e-Factura în beneficiul nostru?

Firmele care vor utiliza sistemul e-Factura vor beneficia de avantaje importante aduse de posibilitatea de import automat a documentelor primite de la furnizori direct în sistemul contabil/gestiune. Mai exact, costuri mai reduse cu personalul şi o procesare mai rapidă a documentelor.

Un alt avantaj constă în garanţia că facturile primite şi emise prin SPV şi validate cu sigiliul ANAF sunt corect întocmite, sunt finale şi nu vor exista diferenţe între factura înregistrată de furnizor şi cea înregistrată de client.

Factura Online

Social Media

Putem automatiza introducerea facturilor în propriul sistem contabil?

Da, prin utilizarea unor soluţii inteligente facturile pot ajunge automat în baza noastră de date. Aceste fluxuri de automatizare poate fi deosebit de utile pentru firmele de contabilitate sau firmele care lucrează cu agenţi comerciali pe teren.

Aplicaţia noastră web de facturare poate transmite email-uri cu facturi în format JSON, iar modulul EDI al ERP-ului poate prelua aceste fişiere JSON direct din email şi le poate importa pe baza unor reguli definite în prealabil.