2Ship este un furnizor de sisteme de management al transportului pe bază de cloud, care ajută companiile să selecteze cel mai bun serviciu de curierat la cel mai bun preț.

Vezi detalii

Syncap este o soluție de automatizare a comerțului electronic care transformă magazinele online (eShop-uri) în afaceri cu grad ridicat de automatizare, contribuind astfel la excelența operațională și la experiența clienților. Prin utilizarea Syncap, întreprinderile cresc vânzările și productivitatea, reducând în același timp costurile operaționale.

Vezi detalii

FamShop iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti optimiza costurile operationale referitoare la generarea facturilor, gestiunea stocului, generarea AWB-urilor. Esti pregatit pentru urmatorul pas in dezvoltare?

Vezi detalii

BaseLinker, cea mai mare platforma de integrari din Romania, a fost conectata la Nexus ERP.

Vezi detalii

Bitdefender este un lider recunoscut în domeniul securității IT, care oferă soluții superioare de prevenție, detecție și răspuns la incidente de securitate cibernetică.

Vezi detalii

ALSO vă oferă una dintre cele mai extinse game de produse ​​ITC din România și Europa. Platforma este concepută ca un sistem de comenzi și informare online pentru a oferi cel mai bun suport posibil în procesul dvs. de achiziție. În plus, în afară de funcții intuitive de bază în magazinul ALSO, puteți utiliza instrumente inovatoare și configuratori practici.

Vezi detalii

ALEF Distribution RO S.A. face parte din grupul ALEF Nula, distribuitor regional pentru Europa de Est.

Vezi detalii

Viva Wallet este prima neobancă europeană bazată în întregime pe cloud prezentă în 24 de țări europene.

Vezi detalii

Soluții complete de identificare automată, coduri de bare, RFID și software.

Vezi detalii

METRO continuă să dezvolte soluții digitale furnizate prin intermediul platformei DISH pentru a aduce clienții mai aproape de restaurante, cafenele, baruri și hoteluri.

Vezi detalii

Misiunea noastră este aceea de a pune inteligența artificială la muncă repetitivă și a elibera timpul inteligenței umane pentru a deveni mai creativi și mai prosperi.

Vezi detalii

NexyShop este o platformă web pentru comerţ online completă, configurabila, cu funcţionalităţi moderne şi gata integrată cu: Nexus ERP, procesatori de plăţi online, curieri, motoare de căutare şi multe alte instrumente complementare.

Vezi detalii

Danubius Exim este una dintre primele companii care au pus bazele si au consolidat piata echipamentelor fiscale din Romania, avand un rol activ in fundamentarea legislatiei fiscale.

Vezi detalii