CREDITPLUS SRL

softerp.ro

Credit Plus S.R.L. oferă, în principal, servicii de distribuție, implementare și consultanță pentru produsele Nexus. Urmărim eficientizarea proceselor interne și externe din cadrul departamentelor de contabilitate, HR, vânzări, etc. Deasemenea, realizăm analize de activitate pentru a propune clienţilor noştri cele mai indicate soluţii şi persoanlizări software.

IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

facebook.com/ilsbusinessconsulting

Iulian Sarbu Business Consulting vă oferă soluții complete de informatizare și reinformatizare a afacerii dumneavoastră folosind soluții moderne. Urmărim eficientizarea proceselor interne și externe din cadrul departamentelor de contabilitate, HR, vânzări, etc. Oferim soluții la cheie pentru deschiderea unei afaceri online.

GOTECH MEDIA S.R.L.

techgo.ro

Sergiu Amariutei | 0745.702.256

office@techgo.ro

GOTECH MEDIA este o companie specializată în furnizarea de servicii de integrare software pentru clienți din diverse industrii. Ne concentrăm pe dezvoltarea de soluții de integrare software personalizate care permit clienților să conecteze sistemele și aplicațiile lor existente pentru a-și îmbunătăți eficiența și a-și optimiza procesele de afaceri.

SOFT SYSTEMS SRL

consultant-erp.ro

Companie cu capital integrat românesc, SOFT SYSTEMS oferă soluții integrate în infromatică de gestiune.
Cu o experiență de peste 20 de ani, echipa SOFT SYSTEMS a implementat soluții moderne de gestiune financiar-contabilă la societați din diverse domenii de activitate.

Simblu Soft S.R.L. oferă, în principal, servicii de distribuție, implementare și consultanță pentru produsele Nexus. Urmărim eficientizarea proceselor interne și externe din cadrul departamentelor de contabilitate, HR, vânzări, etc. Deasemenea, realizăm analize de activitate pentru a propune clienţilor noştri cele mai indicate soluţii şi persoanlizări software.

ATAC SRL

atacpc.ro

ATAC s.r.l. vă pune la dispoziție soluții complete de informatizare și reinformatizare a companiei dumneavoastră folosind soluții software de cea mai înaltă calitate. Expertiza noastră de peste 20 ani de implementări software precum și o vastă experiență de service IT dobandită în tot acest timp este motivul pentru care clienții noștri ne onorează cu încrederea.

DISTRINEX SRL este specializată în furnizarea de soluții software pentru diferite tipuri de afaceri. Aceste soluții software sunt proiectate pentru a ajuta companiile să își gestioneze eficient operațiunile de afaceri, inclusiv gestionarea lanțurilor de aprovizionare, procesarea comenzilor, gestionarea stocurilor, urmărirea activelor și gestionarea resurselor umane.

AS DEVELOPMENT SRL

Firma noastra se ocupa cu implementarea si vanzarea produselor Nexus Media. Am spus bine "ïmplementarea", in primul rand. De ce? Pentru ca principala noastra grija este satisfactia clientului prin serviciile post-vanzare. Sunt convins ca nu de multe ori ati avut nevoie de parerea unui specialist in utlizarea produselor Nexus Media. Nu trebuie sa-l mai cautati. L-ati gasit!

CLEMAROM SRL

Ionuţ Alexandru | 0740-829-650

clemarom@gmail.com

Clemarom SRL oferă o gamă extinsă de servicii și soluții cu scopul de a-și ajuta clienții în identificarea și atingerea obiectivelor, furnizând tehnologii și soluții software ERP profesionale, care să se alinieze cu viziunile și novoile afacerii lor.

PHABEDA SRL

Orice afacere are nevoie de date pentru a functiona si pentru a se dezvolta. Ei bine, cu aceasta ne ocupa noi, oferim solutii software intuitive, care furnizeaza informatii pe baza carora, managerii si administratorii pot lua rapid si eficient decizii destepte.

ALEMURIS SRL

ALMA ERP SERVICES S.R.L.

almaerp.ro

Marina Popovici | 0742.705.109

marina@almaerp.ro

BIROTECH PRES SRL

DATATEAM SRL

Sorin Simionescu | 0722-224-476

office@datateam.ro

ECRSERV IASI SRL

ecrserv.ro

FORBIT SPACE S.R.L.

forbit.ro

Dan Alexandru Ciubotariu | 0743.602.133

suport@forbit.ro

GRAFDATA SRL

grafdata.eu

MACROHARD SRL

MICRO MVG XECUTIVE SRL

Gabriela Melinte | 0755-494-533

micromvg1@gmail.com

NEXY SOFT SOLUTION SRL

PFA PETRISOR LAURENTIU-CONSTANTIN

Lautenţiu Petrişor | 0770-971-690

l_petrisor@yahoo.com

PRO SOFT & HR CONSULTING SRL

SENDTO EXPERT SRL

senexpert.ro

SINTEZIS BIROTICA SRL

sintezis.ro

SOFT AGENCY SERVICE SRL

consultant-erp.ro

WAVES COMPUTER SRL

waves-computer.ro

YAN DISTRIBUTION NEXUS SRL

facebook.com/nexuserpyan