În versiunea 24.1, în fereastra de editare a unei linii de pe o comandă de client am adăugat câmpul Grupare. Acesta prezintă funcționalități similare cu cel de pe oferta de client. În cazul în care adăugarea se face din ofertă, gruparea se va prelua automat pe liniile comenzii.
Totodată, utilizatorul are posibilitatea de a introduce un text sau să selecteze din valorile introduse anterior în același document.
Câmpul "Grupare" a fost inclus și în cadrul rapoartelor "Listă comenzi", "Sumar comandă" și "Comenzi de la clienți - Formular".

La data de 8 Aprilie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Câmp Grupare în linii comenzi de la clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media