În cadrul modulului "Centralizare produse vândute" am introdus în meniul contextual (click dreapta pe oricare celulă din grid-ul cu coloanele specifice modulului) posibilitatea de "Editare produs simplificată/detaliată". Această opțiune are efect doar în cazul în care este bifată opțiunea "Cumulare câmpuri ecran" sau atunci când cumularea se realizează în mod personalizat, adică există și "Cumulare Produs" bifată printre celelalte opțiuni alese.

La data de 7 Noiembrie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate "Editare produs simplificată/detaliată" în grid-ul modulului "Centralizare produse vândute" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Centralizare produse vandute.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media