Conturile utilizatorilor pentru site-ul de suport www.suport.nexuserp.ro (Nexus ERP Web Apps) se creaza automat daca in modulul de utilizatori din Nexus ERP completati campurile din Tabul: WebApps.NexusERP.ro (campul email obligatoriu pentru autentificare la site).
Adresa de email trebuie sa fie unica pentru fiecare utilizator in parte.

Pentru a obtine parola pentru acees la site-ul de suport , accesati site-ul www.suport.nexuserp.ro, completati adresa de mail in casuta de mail si apasati butonul Nu stiu parola.

Exista 2 situatii:

 • adresa de mail nu exista (pentru a fi siguri ca pentru un anumit utilizator din Nexus ERP care are completata adresa de mail in pagina WebApps.NexusERP.ro, reintrati in Nexus ERP cu acel utilizator.)

 • adresa de mail exista, in acest caz parola va fi transmisa pe mail la adresa respectiva. In cazul in care nu exista parola, vi se va genera o parola automata, parola pe care ulterior o puteti modifica (dupa autentificare pagina Suport clienti - Info cont client).

  Prin acest cont de client aveti acces si la site-ul de descarcari Nexus ERP www.download.nexuserp.ro.
  La data de 26 Martie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare si completare automata informatii cont pe site-ul suport.nexuserp.ro prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Utilizatori.

  Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.17.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

  Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

  | v.16.17.0 | Nexus Media