In aplicatia RestaurantPOS s-a creat posibilitatea tiparirii facturii atasate bonului fiscal pe imprimanta departamentala setata pentru notele de plata. Factura are un format text specific acestui tip de imprimanta. Utilizatorul trebuie sa activeze optiunea "Tiparire factura pe imprimanta note de plata" din meniul Configurare -> Generale al aplicatiei front-office. Tiparirea acestui tip de factura se face doar printr-o imprimanta din NexusPrint.

La data de 5 Septembrie 2015 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Factura pe imprimanta departamentala prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Restaurant POS şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 15.39.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.15.39.0 | Nexus Media