In aplicatia de vanzare Nexus RestaurantPOS am creat optiunea de a afisa pe butoanele produselor imaginile asociate acestora.
Optiunea se poate activa in pagina de Configurare -> Generale -> Afisare.
E recomandata o dimensiune marita a butoanelor pentru a permite afisarea corespunzatoare a imaginii (ex. 160x160).
Imaginile produselor se incarca in aplicatia back-office Nexus ERP, in fereastra de editare a articolelor, sectiunea Linkuri -> Atasamente cu tipul FOTO_PREVIEW. Dimensiunea maxima a imaginii incarcate trebuie sa fie 160x120 pixeli iar extensia este JPG.

La data de 27 Martie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Imagini produse in interfata de vanzare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Restaurant POS.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.9.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.9.0 | Nexus Media