GOTECH MEDIA S.R.L.

techgo.ro

Sergiu Amariutei | 0745.702.256

office@techgo.ro

GOTECH MEDIA este o companie specializată în furnizarea de servicii de integrare software pentru clienți din diverse industrii. Ne concentrăm pe dezvoltarea de soluții de integrare software personalizate care permit clienților să conecteze sistemele și aplicațiile lor existente pentru a-și îmbunătăți eficiența și a-și optimiza procesele de afaceri.

GOTECH MEDIA S.R.L.

Echipa firmei este formată din experți în domeniul analizei și proiectării sistemelor de informații. Aceștia lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege nevoile lor de afaceri și pentru a dezvolta soluții personalizate care să răspundă cerințelor lor specifice.

Printre serviciile oferite de GOTECH MEDIA se numără integrarea sistemelor de management al relațiilor cu clienții (CRM), integrarea aplicațiilor de contabilitate și finanțe, integrarea platformelor de comerț electronic, integrarea sistemelor de resurse umane și multe altele.

Scopul principal al firmei noastre este de a ajuta clienții să își maximizeze investițiile în tehnologie și să își îmbunătățească procesele de afaceri prin intermediul integrării software.