DISTRINEX SRL este specializată în furnizarea de soluții software pentru diferite tipuri de afaceri. Aceste soluții software sunt proiectate pentru a ajuta companiile să își gestioneze eficient operațiunile de afaceri, inclusiv gestionarea lanțurilor de aprovizionare, procesarea comenzilor, gestionarea stocurilor, urmărirea activelor și gestionarea resurselor umane.

DISTRINEX SRL

Obiectivul DISTRINEX este de aşi ajuta clienții să își îmbunătățească eficiența operațiunilor de afaceri, să crească profitabilitatea și să își optimizeze procesele de lucru, astfel încât să poată rămâne competitive pe piață.

DISTRINEX oferă o gamă largă de produse software (ERP, Salarii, CRM, Retail, etc), adaptate nevoilor specifice ale fiecărei afaceri, precum și servicii de instalare, implementare, personalizare, formare și suport tehnic continuu. Aceste soluții pot fi livrate fie ca un software instalat pe serverele interne ale companiei, fie ca un serviciu cloud, care poate fi accesat prin internet.

În cele din urmă, cheia implementării cu succes a software-ului ERP este înțelegerea cât mai bună a nevoilor clienţilor, să identificăm cele mai eficiente fluxuri de lucru și să oferim pentru acestea software de înaltă calitate și asistență pentru clienții noştri.

DISTRINEX se adresează către diferite tipuri de afaceri, indiferent de mărimea sau industria în care acestea activează, de la întreprinderi mici și până la companii mari si instituţii bugetare.