SOLUŢIE COMPLETĂ DE SALARIZARE

NEXUS SALARII

Toate instrumentele software necesare pentru gestionarea, calculul, raportarea şi analiza salariilor.

Derulați până jos

Ce este un SOFT DE SALARIZARE?

Software-ul de salarizare este o soluție folosită de profesioniștii în salarizare pentru a gestiona operaţiunile specifice calculului, raportării şi plăţii salariilor. Aceste activităţi pleacă de la înregistrarea angajaților, condica de prezenţă şi pontajul salariaţilor şi ajunge până la depunerea declaraţiilor specifice salariilor către ANAF şi analiza costurilor cu salariile pe centre de profit, pe comenzi, etc.

În tot acest ciclu care se repeta în fiecare lună, software-ul de salarizare îi ajută pe profesioniști să realizeze şi să urmărească toate aceste activități fără efort dintr-un singur loc şi într-un mod colaborativ.

Nexus Salarii vă oferă toate instrumentele necesare pentru calculul şi raportarea salariilor.

Calculează salariile pentru orice tip de organizaţie. Generează automat declaraţiile, raportările periodice aferente salariilor şi contabilizarea integrată, conform reglementărilor legislaţiei româneşti de organizare şi conducere a contabilităţii financiare a agenţilor economici.

Revisal inclus

Revisal inclus

Am integrat modelul de organizare a datelor şi operaţiunilor din Revisal pentru gestionarea contractelor de muncă şi a angajatorilor.

Multisocietate

Multisocietate

Număr nelimitat de societăţi şi număr nelimitat de salariaţi în fiecare societate. Limitarea este dată doar de capacitatea serverului utilizat.

Actualizare legislativă

Actualizare legislativă

Nexus Salarii este actualizat cu prioritate în conformitate cu legislaţia în vigoare. Se păstrează în acelaşi timp şi funcţionalitatea versiunilor anterioare.

Import istoric

Import istoric

Implementare rapidă a societăţilor noi prin preluarea datelor salariaţilor direct din tabelele Revisal existente şi importul istoricului salariilor din tabele Excel.

Declaraţii şi raportări

Declaraţii şi raportări

D112, D205, Revisal, Documentaţii complete: Concedii medicale, Şomaj tehnic subvenţionat, OLP părinţi, Reducerea timpului de muncă.

Calcul configurabil

Calcul configurabil

Calculezi ce vrei şi cum vrei - cât de simplu sau cât de complex îţi doreşti. Adaugi sau scoţi elemente salariale şi modifici cum vrei metodele de calcul.

Integrare nativă

Integrare nativă

Nexus Salarii este nativ integrat cu aplicaţiile noastre complementare Pontaj Online, Condică Prezenţă, HR Self Service, Robo Nexy, Info Manager, Nexus ERP, etc.

Operare simplă şi rapidă

Operare simplă şi rapidă

Utilizăm şabloane pentru a introduce rapid contractele de muncă, asistenţi inteligenţi, aplicaţii mobile pentru interacţiunea cu salariaţii, etc.

Robo Nexy

Robo Nexy

Notificări automate legate de: contracte de muncă, de bugetarea salariilor pe centre de cost sau orice altceva vă imaginaţi că merită o avertizare.

Nexus Salarii - la birou

NEXUS SALARII

Pentru a vedea de ce Nexus SALARII este utilizat de mii de firme şi calculează salarii pentru sute de mii de salariaţi, instalaţi chiar acum o versiune Demo care se va conecta la o bază de date aflată în centrul nostru de date.

Ulterior, dacă doriţi să faceţi o testare avansată a produselor noastre, vă putem pune la dispoziţie o bază de date doar pentru dvs. Aici veţi avea acces la toate modulele şi funcţionalităţile.

MAI MULTE DETALII

De ce un SOFTWARE DE SALARIZARE?

Pe an ce trece, şi pe măsură ce economia evoluează, acest domeniu, al salarizării, devine din ce în ce mai cuprinzător şi mai complex. Orice profesionist din domeniul resurselor umane sau al salarizării ştie că sfera de organizare a activităţii de salarizare a depăşit de mult banalele calcule a unor impozite.

Procesarea și gestionarea salariilor implică o gamă largă de activități legate de cea mai importantă componentă a unei firme şi anume oamenii acesteia. Efectuată manual, sau cu un sistem învechit sau doar utilizând foi de calcul întreaga activitate va deveni greoaie, complexă, inexactă, supusă omisiunilor şi greşelilor şi în final probabil că vom ajunge la concluzia că pierdem mult mai mult timp şi banii decât ne-ar costa investiţia într-un soft de salarizare modern, complet şi integrat.

Ultimele Noutăți Nexus Salarii

Notificăm şi documentăm toate modificările operate asupra produselor noastre software.

Pentru a fi imediat informat cu privire la modificările operate asupra produselor pe care le foloseşti îţi recomandăm să te abonezi la fluxul RSS din pagina Noutăţi.

VEZI TOATE NOUTĂȚILE
Nexus Salarii - plata salarii

FLEXIBIL ŞI COMPLET

Instrumente şi Funcţionalităţi Premium

De peste 20 de ani oferim clienţilor noştri soluţiile software de care au nevoie.

Alegeţi experienţa!

Nexus Salarii este folosit de zeci de ani cu succes în mai toate domeniile de activitate şi de către organizaţii private, bugetare, fundaţii, etc. Deasemenea, soluţia noastra este utilizată de la firme cu câţiva salariaţi, pâna la firme cu mii de salariaţi şi zeci puncte de lucru - inclusiv puncte de lucru aflate în alte ţări.

Şabloane

Puteţi configura şabloane privind tipurile de contracte de muncă pentru a simplifica ulterior introducerea contractelor noi de muncă.

Dosar contabil

Evidenţa lucrărilor contabile efectuate, generarea şi arhivarea electronică a rapoartelor, depunerea automată a declaraţiilor şi descărcarea mesajelor din SPV.

Dosar de personal

Nexus Salarii oferă posibilitatea de a stoca electronic dosarele de personal ale salariaţilor: copiile actelor de angajare şi de studii, fişa postului, acte adiţionale, decizii de salarizare, etc.

Dosar salariat

Generaţi automat din aplicaţie contractele de muncă, fişele de post, actele adiţionale, deciziile privind contractele de muncă: modificare, suspendare, detaşare, încetare, etc.

Chenzine multiple

Pentru fiecare salariat în parte se poate ţine evidenţa separat pe proiecte: drepturi salariale, impozite şi rest de plată, state de plată, articole contabile şi centre de cost.

Import pontaje

Nexus Salarii oferă asistenţi pentru importul pontajelor provenite din alte aplicaţii şi mai mult am dezvoltat în modulul Nexus API funcţii de import pentru pontaje.

Pontaj online

Am dezvoltat propria aplicaţie de pontaj care lucrează prin API direct cu serverul Nexus ERP - în acest fel datele salariaţilor dvs. nu sunt expuse niciodată către terţi.

Validare

Mecanism de validare lunară a salariilor care blochează modificările şi activează generarea notelor contabile, declaraţiilor, emailing-ul fluturaşilor, etc.

Contabilizare

Aplicaţia poate genera automat articolele contabile pentru: contabilitatea financiară, contabilitatea de gestiune şi contabilitatea bugetară.

Articole contabile

Opţional articolele contabile pot fi generate cumulat pe formaţiile de lucru sau în mod analitic pe fiecare salariat în parte.

Centre de cost

Oferă posibilitatea setării centrelor de cost pe formaţiile de lucru pentru a vă oferi o imagine exactă a profitabilităţii activităţilor din compania dumneavoastră.

Comenzi

Prin integrarea cu modulul Comenzi Clienţi şi Producţie din ERP se pot rapartiza orele de manoperă ale salariaţilor pe comenzi pentru a obţine un cost de fabricaţie cât mai corect.

Locuri de muncă

Se pot repartiza salariaţii prin bonurile de lucru pe locurile de muncă şi obţine situaţii sau centralizări pe: departamente, secţii şi locuri de muncă.

Rapoarte configurabile

Oferă flexibilitate ridicată în privinţa configurării de către utilizator a rapoartelor specifice: state de plată, fluturaşi, borderouri, centralizatoare, etc.

Rapoarte formular

Se pot configura şi personaliza: contracte, adeverinţe de vechime, adeverinţe privind stagiul de cotizare, adeverinţe asigurat sănătate, adeverinţă creştere copil, etc.

Email-ing rapoarte

Transmiteţi în mod automat către fiecare salariat în parte rapoarte de tip PDF parolate: fluturaşi plată salarii, adeverinţe salariale, fişă salariat, etc.

Sporuri salariale

Număr nelimitat de sporuri salariale cu formule de calcul configurabile şi complexe. Şi posibilitatea de a include în formule alte sporuri salariale.

Premii

Număr nelimitat de tipuri de premii cu opţiunea de calcul plecând de la sumă netă (calcul invers) şi inclusiv extrasalariale, stimulente OUG 43, etc.

Metode de calcul

Seturi multiple de metode şi formule de calcul care se ataşează la formaţiile de lucru în funcţie de specific: administrativ, dir.productivi, etc.

Concedii medicale

Nomenclator de tipuri de concedii medicale configurabil, cu parametri specifici utilizaţi pentru calculul şi raportarea concediilor medicale.

Calcul invers

Am intodus calculul invers, plecând de la sume nete către sume brute, al mai multor elemente salariale: venit net, premii şi venituri în natură.

Avantaje salariale

Numă nelimitat de tipuri cu opţiunea de calcul plecând de la sumă netă (calcul invers): venituri în natură, diurna peste plafon, asigurări peste plafon, acţiuni, cheltuieli relocare, etc.

Zilieri

Nexus Salarii include un modul destinat calculului şi evidenţei veniturilor realizate de zilieri. Aceste venituri sunt preluate automat şi în Declaraţia 112.

Servicii salarizare

Serviciile de externalizare a calcului salariilor pot beneficia de automatizarea fluxurilor de lucru: importuri, exporturi, transmisia automată de rapoarte, compatibil cu GDPR.

Condica de prezenţă

Integrat cu aplicaţia Nexus Condica Prezenţă (Android) si NVR-urile de la Dahua şi Hikvision pentru a reda imagini direct din sistemul de supraveghere video.

HR Self Service

Integrat cu aplicaţia multifuncţională pentru salariaţi care oferă acces oricînd la datele proprii: cereri de concediu, adeverinţe, fluturaşi, contract muncă, fişa postului, pontaj, etc.

Confidențialitate

Datele sunt importante şi de aceea vă oferim gestionarea detaliată a drepturilor şi restricţiilor utilizatorilor asupra: modulelor, societăţilor și rapoartelor.

Siguranţă

Aplicaţia oferă funcţii de Backup şi Restore al bazelor de date, de programare periodică automată a backup-urilor şi am integrat inclusiv AOMEI Backupper pentru mai multe opţiuni.

Care este cea mai importantă caracterisitică pe care ar trebui să o aibă o aplicaţie de salarizare?

Aşa cum toţi ştim, legislaţia munci se schimbă destul de des şi uneori au loc modificări destul de importante. Astfel, considerăm că cea mai importantă caracteristică a unui astfel de aplicaţii ar trebui să fie flexibilitatea oferită pentru modificarea modului de lucru.

Aici ne referim atât la uşurinţa cu care utilizatorii îşi pot modifica singuri formulele de calcul, parametrii de calcul, fluxurile de lucru şi rapoartele si, mai mult, îşi pot adăuga singuri elemente complet noi de calcul salarial cum sunt: veniturile, sporurile, reţinerile, premiile, plăţile în avans, etc.

Dar mai ales ne referim la o organizarea de aşa natură a structurilor de date şi informaţii, astfel încât aplicaţia să permită dezvoltatorilor operarea rapidă a oricărei modificări, bineînţeles cu păstrarea modurilor de calcul anterioare.

Nexus Salarii - plata salarii

Ultimele articole din blog pentru Nexus Salarii

Este necesară integrarea cu sistemul informatic al firmei?

Ceea ce va aduce o valoare considerabil ridicată pentru o aplicaţiei de salarizare este gradul acesteia de integrare în intreg sistemul informatic al unei organizaţii şi eventual a unor aplicaţii terţe.

Aceste integrări ne vor aduce avantaje pentru o organizare mai bună a datelor, pentru eliminarea dupicatelor si operări multiple a unui document, pentru un acces unitar si securizat la informaţii, pentru eliminarea operaţiunilor de import şi export, pentru o comunicare şi o partajare îmbunătăţită a informaţiilor, etc.

IMPLEMENTĂRI

Ultimele implementări Nexus Salarii

Un program de salarii oferă siguranţa datelor?

Sistemul de salarizare găzduiește informații sensibile despre angajații, cum ar fi salariul, impozitele, conturile bancare și multe altele. Software-ul de salarizare poate îmbunătăți considerabil integritatea datelor dvs. de salarizare cu controale de acces detaliate.

Puteți diferenția între mai multe roluri jucate de fiecare departament și puteți elimina accesul neautorizat. Colaborați cu personalul în siguranță, prezentați aceeași interfață, dar lăsați personalului de salarizare să vadă doar ceea ce trebuie în funcție de rolurile lor.

În principiu, toate aplicaţiile de salarizare ar trebui să respecte Regulamentul general privind protecţia datelor (RGPD), în sensul că ar trebui să aibă instrumente care să poată fi folosite de utilizatori pentru a implementa în cadrul organizaţiei lor RGPD.