ARGUS AUDIT SRL

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Argus Audit SRL este o companie regională specializată și certificată în audit financiar, contabilitate, fiscalitate și salarizare.

Soluție salarizare - Preluarea datelor din REVISAL pentru toți clienții companiei, importul stagiilor de cotizare si al persoanelor în întreținere, configurarea fișierelor pentru importul datelor, configurarea rapoartelor după cerințele companiei.

Contabilitate si audit financiar Salarii Bucuresti
Vreau să fiu contactat de IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

Fie că doriți să petreceți un week-end la munte, un sejur in Poiana Brașov sau o vacanță la munte, Hotel Alpin vă pune la dispoziție cele mai moderne unități de cazare în Poiana Brasov.

Import zilieri - Configurare model import zilieri in aplicația Nexus Salarii, din format excel, pentru a se putea depune declarația 112.

RestauranteTurism Salarii Brasov
Vreau să fiu contactat de IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

Cu 40 ani in urma la Târgul Secuiesc, s-au pus bazele creării industriei ceramicii tehnice moderne în România.Cu primii izolatori ceramici de joasa tensiune,cu mii de repere utile industriei românesti, s-a impus pe piață.

Implementare Nexus Salarii - S-au configurat sporuri personalizate, unele calculate în funcție de salariul negociat și altele în funcție de salariul mediu pe economie, sporuri calculate în funcție de valoarea altor sporuri.

Comert cu ridicata Salarii Iasi

ROS CONTAB EXPERT SRL

implementat de IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

Vreau să fiu contactat de IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

Înființată în anul 2008 firma Ros Contab Expert din Timișoara s-a dezvoltat treptat, diversificându-și gama de servicii oferite, beneficiind astfel de o echipă dinamică, profesionistă, proactivă și implicată în satisfacerea nevoilor fiecărui client.

Configurare modele import - pentru preluarea avantajelor în natură, a zilelor de concedii de odihnă, a sporurilor și diferitelor premii pentru unul din clienții din portofoliu.

Contabilitate si audit financiar Salarii Timis
Vreau să fiu contactat de IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

ANA ROM SECURITY este compania de pază care oferă toate serviciile de securitate: pază cu agenţi, monitorizare şi intervenţie rapidă, instalare sisteme de securitate şi analiză de risc la securitatea fizică.

Soluție salarizare - pentru grupul de firme Ana Rom, la unele firme calculul salariilor și depunerea declațiilor se face intern , iar pe altele se face de companii terțe prin intermediul licenței de Serv Conta.

Servicii de paza si protectie Salarii Suceava

EXE GREEN HOLDING SRL

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

EXE Green Holding oferă soluții de eficiență energetică pentru orice tip de industrie (de ex. construcții rezidențiale și de birouri, lanțuri hoteliere , lanțuri de supermarketuri) la costuri accesibile.

Soluție salarizare - Preluarea bazelor de date din Revisal pentru toate societățile grupului de firme, asistența în refacerea salariilor pe ultimile 12 luni, configurarea rapoartelor personalizate.

Amenajari Salarii Ilfov

Implementarea Nexus Salarii a fost un proces foarte facil, EXCELENT gestionat din toate punctele de vedere de catre consultantul Nexus.

Barbu MihaiManager HR

AGENTIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALA A REGIUNII VEST

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

ADR Vest asigură și răspunde de implementarea, monitorizarea tehnică și financiară și controlul execuției proiectelor finanțate de Uniunea Europeană în cadrul programelor de dezvoltare regională.

Soluție salarizare - Implementarea soluției de payroll a rezolvat problema rapoartelor, care în vechea aplicație nu erau foarte diverse. S-a automatizat procesul de distribuire a fluturașilor către salariați, prin trimiterea automată a acestora pe mail.

Organizatii non-guvernamentale Salarii Timis

Un program de salarii complex, foarte configurabil, ușor de învățat și intuitiv. Raport excelent calitate-preț. Implementarea a decurs impecabil. Comunicarea cu echipa de la Nexus a fost foarte buna, am avut tot sprijinul necesar în realizarea importurilor bazelor de date, în configurarea aplicației și rapoartelor, iar apoi, de câte ori a fost necesar mi s-a răspuns cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor. Îl recomand tuturor. Mie mi-a ușurat munca și mi-a redus din stresul pe care îl aveam ori de câte ori se modifica legislația.

Corina TriponContabil

EUROWIN S.R.L.

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Societatea oferă: servicii de contabilitate si audit financiar, consultanță în domeniul fiscal, servicii de payroll.

Soluție salarizare - Preluarea informațiilor primare cu ajutorul procedurilor de import. Configurarea rapoartelor după cerințele proprii și automatizarea trimiterii acestora către clienți.

Contabilitate si audit financiar Salarii Bihor

ENACHE-MORARIT S.R.L.

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Înființată în anul 1993, firma s-a dezvoltat de-a lungul anilor, ajungând în acest moment să activeze în domeniile:morărit, panificație, cultura/procesarea cerealelor și plantelor tehnice, servicii mecanizare,protecție fito-sanitară,brichete biomasă.

Calculul salarial - Se efectuează cu ajutorul unei firme externe, deținătoare de licențe Nexus, prin intermediul licenței Nexus ServConta, direct pe baza de date proprie. Astfel, toate datele se află local, fiind oricând la dispoziția societății.

Morarit si panificatieAgricultura, Produse alimentareDistributieProduse alimentareComert cu ridicata Salarii Vaslui

DYNAMIC SELLING GROUP SRL

implementat de IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

Vreau să fiu contactat de IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

Compania a fost creată în 2004, cu un capital privat integral românesc și a fost orientată de la început spre distribuția de profile PVC, marca Ramplast.

Solutie salarizare - Import bazelor de date din Revisal pentru companie și societățile preluate de aceasta împreună cu salariați, configurare rapoarte personalizate și sporuri salariale .

DistributieComert cu ridicata Salarii Galati

GREEN TREE MARKETING SRL

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Green Tree Marketing este o companie IT în creștere rapidă în industria de marketing online, construind și dezvoltând platforme unice și de înaltă calitate, oferă tehnologii avansate, produse web, gestionarea bazelor de date, proiectare și asistență.

Soluție Salarizare multifirmă - Am introdus gestionarea contractelor de muncă și a salariilor pentru toate companiile ce fac parte din grupul de firme GTM. Am gasit soluții pentru sporurile preferențiale aplicate și am configurat rapoarte adaptate.

Agentii PublicitateWebdesignConsultanta IT Salarii Bucuresti

EVOLUCE SRL

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

EvoLuce este specializată în comercializarea/furnizarea de soluții integrate pentru iluminat și rețele electrice atât în sectorul rezidențial cât și în cel industrial.

Solutie HR - Implementarea solutiei de salarizare Nexus Salarii a ajutat la fluidizarea operațiunilor de calcul salarial. Depunerea declaratiei 112 a devenit doar un task de bifat la final de luna.

InstalatiiExport, ImportComert cu amanuntulComert cu ridicataComert online Salarii Iasi

DAREX AUTO SRL

implementat de ATAC SRL

Vreau să fiu contactat de ATAC SRL

Darex Auto este reprezentanta Dacia, Renault si Nissan pentru judetele Suceava si Botosani. Oferim clientilor nostri toate serviciile ce le sunt necesare pe parcursul vietii unui autovehicul de la achizitie, intretinere si reparatie pana la buy-back.

Registrul salariatilor - Realizare import baza de date Revisal, configurare de formatii de lucru pe centre de profit, configurare de sporuri salariale si personalziari de rapoarte conform cerintelor beneficiarului.

DistributieLeasing, Asigurari autoReparatii autoPiese si accesorii autoMasini, Echipamente Salarii Suceava

ELECTROCONSTRUCTIA ELCO SA

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Societatea oferă servicii de proiectare și executare de: instalații electrice interioare pentru construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, linii electrice aeriene sau subterane și posturi de transformare, stații electrice.

Soluție salarizare - evidența cheltuielilor cu salariile pe lucrări executate - Soluția de salarizare implementată oferă clientului posibilitatea de a-și ține evidența cheltuielilor cu salariile pe fiecare lucrare executată.

Instalatii Salarii Iasi

SILICON SERVICE SRL

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Vreau să fiu contactat de NEXUS MEDIA s.r.l.

Silicon Service activează în sectorul IT din România de peste 20 de ani, oferind servicii de proiectare ASIC de cea mai înaltă calitate și servicii de verificare a proiectelor către clienți de renume mondial.

Soluție salarizare - Preluarea bazei de date date din REVISAL, configurarea rapoartelor in funcție de cerințele clientului, simplificarea și automatizat fluxurilor de operare a datelor.

Servicii IT Salarii Iasi
Vreau să fiu contactat de IULIAN SARBU BUSINESS CONSULTING SRL

Suntem oameni care lucrează pentru oameni care oferă tot ce este mai bun pentru a depăși așteptările și a construi relații puternice cu clienții, furnizorii și alte părți interesate

Stat de plata la nivel de proiect - Fiecare angajat lucrează în cadrul unei luni pentru mai multe proiecte și evidența cheltuielilor salariale se face la nivel de proiect.

Consultanta finaciaraConsultanta ITServicii IT Salarii Sibiu

ABC BUILDING SRL

implementat de CREDITPLUS SRL

Vreau să fiu contactat de CREDITPLUS SRL

Companie producătoare, importatoare și distribuitoare de mobilier, cu sediul în Sibiu. Operăm o rețea de 9 magazine retail, distribuție prin agenți de vânzări, vânzare prin magazinul online. Asigurăm servicii complete consiliere, transport, montaj.

Salarizare integrată - Nexus Salarii a permis integrarea calculului salarial și evidenței Resurselor Umane în sistemul ERP. De ex, informațiile precum disponbilitatea zilelor de concediu ale salariaților sunt accesibile managerilor în timp real.

Comert cu amanuntulComert cu ridicataComert onlineMobilierMobilier Salarii Sibiu

PRAGOSA ROMANIA SR.L.

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Pragosa România este o multinațională cu capital portughez, a cărei activitate este axată pe construcția de drumuri și poduri.

Nexus Salarii - automatizarea procedurilor interne - Am simplificat şi automatizat fluxurile de operare: procedura de import a pontajului, automatizare gestionare sporuri permanente şi customizarea rapoartelor.

Amenajari Salarii Prahova

Prin implemenatrea programului de salarizare Nexus, am simplificat întreaga procedură. Totul este mai simplu, cu actualizări la zi și niciodată cu o problemă nerezolvată. Activitatea pe care o desfășurăm, fiind una in domeniul construcțiilor, este destul de complexă și necesită un program de salarizare bine pus la punct. Pe de alta parte, printr-un singur clic, pot avea acces la o serie de documente necesare dosarului de personal care îmi ușurează munca.

Adina PetrescuSpecialist Resurse Umane

ANGROSISTUL S.R.L.

implementat de CREDITPLUS SRL

Vreau să fiu contactat de CREDITPLUS SRL

Companie de distribuție și retail produse alimentare și nealimentare, cu vechime de 30 de ani, 70 de salariați, cifra de afaceri anulală de peste 14 mil. Euro, cu o prezență remarcabilă în peisajul de business al județului Buzău.

Salarizare și HR independent de firma de contabilitate - Nexus Salarii a permis independența companiei față de providerul de servicii de salarizare extern. Astfel, contractele de muncă și documentele HR sunt înregistrate și tipărite din aplicație.

Comert cu ridicataComert cu amanuntulExport, ImportDistributieProduse alimentare Salarii Buzau

TRI-WALL ROMANIA SRL

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Tri-Wall oferă o gamă variată de ambalaje industriale și, nu numai, de dimensiuni variate și complexitate ridicată, având o experiență îndelungată în design și productie.

Nexus Salarii - eficientizarea proceselor interne - Salarizarea este externalizată, însă datele sunt integrate în aceeiași bază de date cu ajutorul licenței Nexus Servconta asignată furnizorului de servicii contabile.

Comert cu ridicataAmbalaje Salarii Iasi

Nexus ERP m-a ajutat să centralizez toate nevoile companiei într-un singur soft modular. Am contabilitatea și resursele umane care lucreaza remote (Nexus Servconta), și partea de gestiune și productie din interiorul companiei. Interfața este prietenoasă și, relativ, intuitivă. Am încercat și alte soft-uri, dar nu erau la fel de versatile ca acesta pentru nevoile unei companii de producție.

Alexandra Liana CauiaDirector general