Foto ⇨ Contabilitate

  • Vrei să nu mai primeşti facturile în sacoşă?
  • Vrei, în schimb, să primeşti din timp documentele primare?
  • Vrei sa gestionezi documentele primite în contabilitate mai sigur, mai simplu şi mai rapid?

Nexus Foto Konta este o aplicaţie Android cu ajutorul căreia faci fotografii la documentele contabile primare şi le trimiţi automat la contabilitate.

24 € Euro fără TVA / An / Cont

Magazin Licenţe

Îți oferim un mediu informatic mobil, modern, sigur și securizat, pentru a putea să îți dezvolți afacerea fără griji, așa cum îți dorești.

Poţi descărca aplicaţia gratuit din Google Play Nexus Foto ⇨ Konta, dar pentru a o utiliza trebuie să achiziţionezi o licenţă din contul tău de client de pe suport.nexuserp.ro (vezi butonul albastru de mai sus "Magazin Licenţe").

Android Nexus Foto Konta Selectie

În doar câteva secunde poţi instala şi începe testarea unui soft ERP demo pe o bază de date găzduită pe unul din serverele noastre. În mod anonim - fără înregistrare şi fără să-ţi dai datele de contact. Începe chiar acum şi vei vedea de ce mii de firme au ales să utilizeze zi de zi Nexus ERP.

Android Nexus Foto Konta Capture

Optimizează automat imaginile preluate

Fotografiile preluate de camera smartphone-ului sunt optimizate de către Nexus Foto Konta atât ca dimensiune, cât şi ca rată de compresie.

În acest fel atât transferul de date cât şi spaţiul ocupat de fisiere va fi mic.


Trimite imaginile direct în contabilitate

Imaginile vor fi salvate direct în arhiva de ataşamente din Nexus ERP şi bineînţeles în baza de date aferentă firmei care le încarcă.

Imaginile sunt preluate de un utilitar cu ajutorul căruia vizualizezi documentele, le bifezi ca operate şi le asociezi/cuplezi cu documentele operate în Nexus ERP.

Pentru productivitate poţi folosi două monitoare conectate la PC, pe unul rulezi Nexus ERP şi pe celălalt utilitarul Nexus Documente Primare.

Android Nexus Foto Konta Prelucrare