MODERN ŞI PRODUCTIV

NEXUS RESURSE UMANE

Automatizează fluxurile şi elimină rutina

Derulați până jos

Crește productivitatea gestionării resurselor umane

Nexus Resurse Umane informatizează ansamblul activităților orientate către asigurarea, dezvoltarea și menținerea resurselor umane în cadrul organizației. Scopul nostru este de a oferi instrumente cât mai utile și simplu de utilizat pentru a eficientiza și automatiza aceste activități.

ORGANIGRAMA POSTURILOR

ORGANIGRAMA POSTURILOR

Posturile se pot gestiona construind o diagramă grafică sau o listă liberă. Atașare: salariați, fond salarizare, contracte de muncă, fișe de post, posturi vacante, etc.

FIŞA DE POST

FIŞA DE POST

Catalog cu fișe de post. Asociere rapidă a Fișelor de post și a Criteriilor de performanță pe salariați în funcție de posturile ocupate de aceștia.

EVALUAREA SALARIAŢILOR

EVALUAREA SALARIAŢILOR

Evaluarea periodică a criteriilor de performanță și a obiectivelor fiecărui angajat în parte conduce la creșterea gradului de motivare și competiție ale angajaților.

DATELE DE PERSONAL

DATELE DE PERSONAL

Structuri configurabile de criterii și atribute pentru stocarea datelor de personal ale salariaților și ale CV-urilor primite. Import prin API a CV-urilor din formulare online.

PLANIFICAREA CONCEDIILOR

PLANIFICAREA CONCEDIILOR

Se asigură întreg fluxul de la plasarea digitală a unei cereri de concediu, până la aprobarea acesteia prin consultarea planificărilor deja existente.

INTEGRARE NATIVĂ

INTEGRARE NATIVĂ

Nexus Resurse Umane este nativ integrat cu aplicațiile noastre complementare Salarii, Pontaj, HR Self Service, Robo Nexy, Info Manager, ERP, CRM, etc.

PRELUAREA CV-URILOR

PRELUAREA CV-URILOR

Poate prelua direct de pe site-ul dvs. formulare cu opțiuni predefinite pentru a evita procesarea manuală a CV-urilor și intervievarea aplicațiilor care nu se potrivesc cerințelor.

REDUCEREA COSTURILOR

REDUCEREA COSTURILOR

Reducerea costurilor cu terții și/sau a timpilor de execuție prin automatizarea activităților specifice: contracte de muncă, acte adiționale, fișe de post, evaluări ale personalului, procesare CV-uri, etc.

UŞOR DE PERSONALIZAT

UŞOR DE PERSONALIZAT

Modulele Nexus Resurse Umane au fost special proiectate și realizate, astfel încât să poată fi integrate, adaptate și personalizate pentru orice tip de organizare și organizație.

NEXUS RESURSE UMANE

Pentru a vedea cum Nexus RESURSE UMANE vă poate ajuta zi de zi, instalaţi chiar acum o versiune Demo care se va conecta la o bază de date aflată în centrul nostru de date.

Ulterior, dacă doriţi să faceţi o testare avansată a produselor noastre, vă putem pune la dispoziţie o bază de date doar pentru dvs. Aici veţi avea acces la toate modulele şi funcţionalităţile.

MAI MULTE DETALII

Ultimele Noutăți Nexus Resurse Umane

Notificăm şi documentăm toate modificările operate asupra produselor noastre software.

Pentru a fi imediat informat cu privire la modificările operate asupra produselor pe care le foloseşti îţi recomandăm să te abonezi la fluxul RSS din pagina Noutăţi.

VEZI TOATE NOUTĂȚILE

Ultimele articole din blog pentru Nexus Resurse Umane