În aplicația Nexus ResurseUmane, începând cu update-ul 18.20, în modulul "Program cursuri" am adăugat posibilitatea de editare a punctajelor acordate unui răspuns de tip text liber. Astfel, pe testul susținut de salariat, la acționarea butonului "Deschide" este afișată o fereastră iar utilizatorul poate modifica numărul de puncte (nu poate depăși punctajul maxim stabilit în nomenclatorul de teste pentru respectiva întrebare) pentru respectivul răspuns. La salvare este actualizat numărul total de puncte situat pe antetul testului.

La data de 7 Iunie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Editare nota pentru testele cu text liber prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Resurse Umane şi modulul Program cursuri.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.20. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.20 | Nexus Media