Am modificat aplicația NexusEasyRetail (v.23.10.175 si v.23.11.40), astfel încât operatorul sa aibă posibilitatea de a marca ca fiind tipărit un bon înregistrat ca netipărit, din pagina "Tranzacții". Această operație se recomandă doar după verificarea în prealabil a bonului fiscal.
Posibilitatea de a marca un bon ca fiind tipărit ține cont de setarea "Casierul are permisiunea de a valida bonurile cu eroare la tiparire", disponibilă în fereastra de editare a unui aparat de marcat fiscal din aplicația Nexus ERP. Implicit este debifată, caz în care se solicită confirmarea unui administrator, dacă operatorul conectat în aplicație nu este în lista de utilizatori cu drept de administrare POS.
Pentru a putea avea o evidență a operațiilor de marcare a bonurilor ca fiind tipărite, acțiunea este înregistrată în logul de operare a aplicației Nexus ERP, cu tip operație "Marcare bon ca tiparit".

Opțiune menționată mai sus este adițională setării "Operatorii au permisiunea de a face inchiderea fiscala cu bonuri cu eroare la tiparire" disponibilă pe pos. Mai multe informații legate de această setare se pot găsi în link-ul de mai jos:
https://www.nexuserp.ro/noutate/drept-nou-pe-pos-operatorii-au-permisiunea-de-face-inchiderea-fiscala-cu-bonuri-cu-eroare-la-tiparire/82873/


La data de 2 Iunie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate marcare bon fiscal ca fiind tipărit, din pagina de tranzacții a aplicație Nexus Easy Retail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.10.175. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.10.175 | Nexus Media