Am adăugat în fereastra de editare a unui Pos din aplicația NexusERP (v.23.4.37) un drept nou, "Operatorii au permisiunea de face închiderea fiscală cu bonuri cu eroare la tipărire" (implicit debifat).
La închiderea fiscală efectuată din aplicatia Nexus Easy Retail, în cazul în care sunt bonuri fiscale care figurează ca fiind netipărite, se va afișa numărul și valoarea acestora. Operatorii vor avea posibilitatea fie să le retipărească, din fereastra de tranzacții, fie să continue cu efectuarea închiderii fiscale, în cazul dacă știu că s-au tipărit deja bonurile respective.
În cazul în care dreptul mai sus menționat nu este bifat, un operator care nu are drept de administrare POS va putea efectua închiderea fiscală cu bonuri fiscale netipărite doar cu confirmarea unui administrator.

La data de 16 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept nou pe pos: "Operatorii au permisiunea de face închiderea fiscală cu bonuri cu eroare la tipărire" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.4.37. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.4.37 | Nexus Media