În aplicația Nexus Recepții Online s-a adăugat posibilitatea de a selecta furnizorul din interfață dacă acesta nu a fost completat pe model, în Nexus. Acestă funcționalitate este valabilă în cazul în care mod recepție WMS de pe model este la "Liber".
De asemenea, s-a creat dreptul "Permite selecție furnizor", care trebuie bifat dacă dorim sa putem selecta furnizorul dintr-o listă de furnizori.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 22.11.31


La data de 18 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate selecție furnizor din aplicația Nexus Recepții Online prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Receptii Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.151. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.11.31 | Nexus Media