În aplicația Nexus Online Recepții s-a creat un nou tip de recepție prin scanarea în prealabil a codului de palet și filtrarea mărfurilor dupa conținutul paletului. Aplicația permite recepția, în același document, a unuia sau a mai multor paleți.
În acest sens este necesară configurarea de modele NIR cu Mod recepție WMS: După cod palet. După ce se alege un astfel de model, se va scana un cod de palet și se va crea automat un document de recepție în care se pot vizualiza produsele de pe paletul scanat.
În document se pot aduce produse și de pe alte palete: în partea de jos a paginii se poate scana alt cod de palet și astfel vor fi afișate pe document și produsele de pe noul palet scanat. Scanarea documentelor se poate realiza doar pentru paletul curent. Codul de palet curent este afișat sub denumirea documentului.
La validare, dacă produsele scanate de pe document provin din mai multe facturi se va crea câte un NIR pentru fiecare factură în parte.
Începând cu versiunea 22.3 aplicatia va trebui incarcata de pe http://receptii.online.nexusapp.eu.

La data de 29 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Receptii prin scanarea codului de palet prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Receptii Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.3 | Nexus Media