Pentru a facilita identificarea articolelor de interes, am modificat aplicația Nexus Easy Retail (v.23.18.154) astfel încat la scanarea unui cod extern în fereastra cu produsele cu pictograme, să se realizeze căutarea articolelor și după codul de selecție, sau după codurile echivalente specificate cu tip "Furnizor" sau "Cod origine".

La data de 4 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate căutare produs după cod selectie sau după cod echivalent în aplicația Nexus Easy Retail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.18.154. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.18.154 | Nexus Media