Aceasta aplicatie extinde Nexus ERP pe dispozitive cu Android pentru solutii si functionalitati mobile, la purtator.
Nexus ERP Apps este o colectie de aplicatii mobile integrate nativ cu aplicatiile noastre Windows ERP, SFA, HR, Retail, etc.

Nexus ERP Apps contine urmatoarele aplicatii

RAPOARTE online PDF pentru orice raport configurat in Nexus ERP si disponibile pentru descarcare, vizualizare si tiparire + Rapoarte Favorite + Acces la Arhiva de documente din Nexus ERP.

BORD analiza afacere structurat pe zone de interes: Vanzari, Incasari, Produse, Agenti, Clienti, Venituri, Cheltuieli, etc + Configurabil pentru diverse tipuri de activitati.

VANZARI mobile prin modulele Facturare, SFA, CRM si Retail.

RESURSE UMANE cu Teste si Cursuri online pentru salariati si Evaluarea periodica a salaritilor.

PONTAJE pentru salariati + Gestionarea cererilor de concediu de odihna + Acces salariati pentru fluturasi, adeverinte, etc.

MANAGEMENT ECHIPA cu trasarea si urmarirea activitatilor pe proiecte, pe workflow-uri, stadii, etc. + Agenda activitati salariati si completarea stadiilor activitatilor alocate.

NOTIFICARI si noutati din diverse zone ale Nexus ERP sau ale site-urilor integrate + Notificari Push

MESAGERIE intre utilizatorii Nexus de tip Chat + Alerte sistem

Nexus ERP Apps vine cu urmatoarele functionalitati

NOTIFICARI PUSH pentru a va atentiona, chiar si cu aplicatia inchisa, despre tot ce considerati ca este important sa aflati imediat.

TIPARIRE directa pe imprimante mobile BLUETOOTH din aplicatiile de vanzari pentru facturi, chitante, avize, comenzi, etc.

TIPARIRE directa rapoarte PDF pe imprimante fixe (laser, jet, etc) integrat cu Samsung Mobile Print.

TIPARIRE cloud rapoarte PDF pe imprimante fixe (laser, jet, etc) integrat cu Google Cloud Print, Print Share, etc.

Emitere BONURI FISCALE pe case de marcat si imprimante fiscale din aplicatia mobila de vanzari Retail. Pentru inceput am integrat dispozitivele Datecs si Tremol.

SCANNER pentru coduri de bare produse direct cu camera foto a telefonului.

Monitorizare GPS pentru locatiile unde se valideaza sau listeaza documente: comenzi, facturi, chitante, etc. Agentii de vânzari pot fi monitorizati online pe Google Maps, inclusiv istoricul traseelor parcurse.

NAVIGARE catre urmatoarea locatie de livrare/facturare (mod Driving, Walking, sau Bicycling) integrata cu Google Navigation, Google StreetView si Waze.

Design RESPONSIV pentru a ararta bine pe ecrane de diverse marimi, atat pe telefoane cat si pe tablete.

Pentru a descarca aplicatia click aici


La data de 11 Noiembrie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Nexus ERP Apps - aplicatie noua Android in Google Play prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transferuri Online.

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 1.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.1.0 | Nexus Media