În cadrul aplicației Nexus Online Transferuri au fost adăugate două setări noi, Câmpuri utilizate pentru căutare articol și Cantitate minimă pentru scanare obligatorie.

Setările au fost adăugate cu scopul de a restricționa sau limita modul de operare în procesarea transferului de produse.

1. Setarea, Câmpuri utilizate pentru căutare articol, stabilește câmpurile după care se vor identifica produsele la căutare:

- Cod extern,
- Cod echivalent,
- Cod selecție,
- Denumire,
- Lot.

Spre exemplu, dacă s-a optat pentru identificarea produselor după cod extern și cod echivalent, atunci articolele se vor identifica strict după cele două informații. Căutarea după denumirea produsului nu va fi posibilă în acest caz.

2. Setarea, Cantitate minimă pentru scanare obligatorie, impune o scanare progresivă de câte 1 articol până la limita minimă admisă.

Astfel, dacă am setat o cantitate minimă de 5 buc și am scanat 2, spre exemplu, atunci utilizatorul este informat că trebuie să scaneze câte o cantitate. Dacă cantitatea depășește valoarea 5, atunci produsul va fi adăugat cu succes.

Totodată, dacă se stabilește o cantitate minimă, scanarea unei cantități negative este nepermisă.


La data de 4 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Cautare produse doar prin scanarea codului de bare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transferuri Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19 | Nexus Media