Începând cu versiunea 22.6 am modificat modul de validare si generare a fișierelor necesare pentru DUK si PDF aferente declarației D390.
Deoarece declarația 390 este independentă de decontul de TVA, D390 nu se va mai genera din interiorul decontului de TVA. La intrarea în modulul Decontul de T.V.A. / Dec.390 am adăugat un grup de butoane pentru declarația 390. Validarea declarație și generarea fișierelor pentru DUK sau PDF se va realiza pentru sesiunea curentă.
Am modificat și depunerea prin dosar contabil, astfel încăt să se verifice dacă declarația este validă.


La data de 4 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificări privind generarea și validarea declarației D390 prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Decontul de T.V.A. .

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.6 | Nexus Media