Începând cu versiunea 22.5 am actualizat denumirea pentru rândurile:
--> 17 - Vânzări intracomunitare de bunuri la distanță și prestări de servicii de telecomunicaţii, de radiodifuziune şi televiziune, precum și servicii furnizate pe cale electronică către persoane neimpozabile dintr-un alt stat membru, pentru care locul livrării/prestării este în România, conform art. 2781 alin. (1) din Codul fiscal, 18.
--> 18 - Regularizări privind vânzările intracomunitare de bunuri la distanță și prestările de servicii de telecomunicaţii, de radiodifuziune şi televiziune, precum și servicii furnizate pe cale electronică către persoane neimpozabile dintr-un alt stat membru, conform art.2781 alin. (1) din Codul fiscal
La rândul 17 vor fi culese facturile de clienți către persoane neimpozabile, dintr-o țară membră UE, diferită de Romania, și pentru care nu există cod special de TVA adăugat în modulul Societăți --> pagina Coduri TVA UE.

La data de 26 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare D300 conform modificarilor din 28.03.2022 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Decontul de T.V.A. .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5 | Nexus Media