În modulul "Aplicații online - Livrari" din aplicația Nexus ERP am adăugat în câmpul "Finalizare pregatire livrare", un item nou, "Cu generare factura si AWB + tiparire AWB".
În cazul în care se alege această opțiune, la finalizarea livrării din aplicația "Nexus ERP Mobile - Livrari Online", se va genera factura de client și AWB-ul iar la imprimantă se va trimite doar AWB-ul comenzii.
Această opțiune este utilă clienților care nu doresc să tipărească factura și în format fizic, ci doresc să o trimită partenerilor în format electronic.

La data de 30 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Livrări online - includere opțiune generare documente + tipărire AWB prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Livrari Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19 | Nexus Media