Pe aplicația online Nexus Inventar Online din cadrul modulului Aplicații online am adăugat un drept nou, Vizualizare stoc din toate conturile.
Aceasta are efect asupra informațiilor afișate în pagina Info produs, în secțiunea de stocuri. Dacă dreptul este activ, stocul afișat pe gestiuni va include cantitatea de pe toate conturile, iar dacă acesta este inactiv, stocul afișat va ține cont de contul ales în setarea Tip stoc (stocul va fi filtrat pe contul de produs selectat, mai puțin dacă s-a setat Toate conturile).

La data de 2 Noiembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept nou "Vizualizare stoc din toate conturile" în aplicația Nexus Inventar Online prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Inventar Online.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19 | Nexus Media