În cadrul modulului Foi de parcurs am adăugat un nou asistent, Adăugare simplificată foi de parcurs. Asistentul este vizibil doar dacă este activ dreptul Utilizare asistent Adăugare simplificată foi de parcurs pe utilizatorul autentificat în aplicație.
Acesta conține în partea superioară posibilitatea de selecție a următoarelor informații:
Dată: reprezintă data documentului;
Serie: carnetul cu tip Foaie parcurs (cu numerotare automată);
Rută: definită anterior în nomenclatorul de Rute;
Șofer: conducătorul autovehiculului;
Centru de cost: necesar la adăugarea rutelor pe foaia de parcurs (pagina 2, Rute).
În grid-ul din partea de jos a ferestrei se vor încărca autovehiculele active din nomenclatorul de vehicule și utilaje, având ca și coloane: numărul de circulație al mașinii, șoferul, km anteriori, km actuali (necesari pentru completare), km parcurși (diferența dintre km actuali și km anteriori), precum și consum (se va completa de către utilizator) și consum pe 100 km (calculat automat în funcție de consum și km parcurși).
La generare se vor adăuga foile de parcurs pentru fiecare autovehicul selectat în parte.


La data de 22 Septembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent pentru generare simplificată foi de parcurs prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Parc Auto şi modulul Vehicule.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.17 | Nexus Media