În cadrul modulului Funcții customizate am inclus asistentul Copie funcții de pe societatea curentă pe alte societăți. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta societățile și funcțiile customizate pe care dorește să le copieze în fereastra deschisă la apelarea asistentului. La salvare, funcțiile care nu există deja pe societățile selectate se vor adăuga automat și pe acestea.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 22.6.

La data de 27 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent pentru copierea funcțiilor de pe societatea curentă pe alte societăți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Functii customizate.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.500. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.6 | Nexus Media