Am modificat butonul de "Verificare partener" din cadrul modulului "Parteneri", astfel încât să conțină 2 itemi:
- Verificare parteneri pe ANAF,
- Verificare parteneri pe TVA VIES.

Primul asistent va încărca doar partenerii din România cu posibilitatea de actualizare vector fiscal, denumire, adresă, telefon și fax. Totodată, acesta oferă și posibilitatea de a lista la imprimantă situația actuală a partenerilor, atât integral, cât și exclusiv diferențele constatate.
Cel de-al doilea asistent va încărca atât partenerii din România, cât și cei din altă țară cu posibilitatea de a actualiza doar denumirea și adresa acestora.
Modificările sunt disponibile începând cu versiunea 22.14.109.

La data de 27 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare buton Verificare partener din cadrul modulului Parteneri prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Parteneri.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.14.109. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.14.109 | Nexus Media