Cursuri gratuite! - Oportunitate de Digitalizare  - Performanță prin Digitalizare în Regiunea Nord-Est

| Digitalizare | 1883

Așa cum am prezentat în blog-urile pe tema importanței digitalizării afacerii: Ce facem pentru digitalizarea afacerii?, De ce afacerea noastră are nevoie de Digitalizare?, La ce ne ajută un soft ERP în digitalizarea afacerii? , structurarea unui plan este un pas esențial.
 
În pagina ce urmează vă transmitem o oportunitate de a vă crește gradul de pregătire al companiei pentru un proces de digitalizare. Considerăm ca proiectul prezentat mai jos vă poate ajuta să aveți o structură bine definita și informații valoroase în procesul de digitalizare, în mod gratuit.
 
Pentru inscriere gratuita accesați link-ul următor immdigital.ro/inscrie-te, completeaza formularul și urmează să fiți contactați de un expert din cadrul echipei de proiect.
 

Scopul Proiectului

Dezvoltarea digitală sustenabilă a IMM-urilor din regiunea Nord-Est cu activitate în sectoarele/domeniile cu potențial competitiv, prin creșterea calității forței de muncă – generată de dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților și prin implementarea de sisteme inovatoare de gestiune a relației cu clienții și a afacerii.
 
Prin implementarea proiectului, IMM-urile vizate își vor dezvolta capacitatea de a răspunde în mod adecvat provocărilor actuale din domeniul economic ceea ce va susține creșterea competitivității atât pe piața națională cât și la nivelul piețelor europene caracterizate printr-un grad crescut de digitalizare.
 

Ce urmează să obțin prin înscriere?

1. Participare gratuită la unul dintre cursurile următoare:
  • INSTRUMENTE DIGITALE PENTRU IMM - ERP
  • INSTRUMENTE DIGITALE PENTRU IMM – CRM
  • INSTRUMENTE DIGITALE PENTRU IMM – BPM (Business process management)
Desfășurat într-o locație reprezentativă pentru regiunea Nord – Est (Bucovina, Piatra Neamț), în perioada August- Octombrie (în funcție de disponibilitatea dumneavoastră)
2. O analiză realizată de un expert în domeniul digitalizării, gratuit, la sediul firmei dumneavoastră.
În urma acestei analize vor fi identificate instrumente și modalități de creștere a digitalizării fluxurilor dumneavoastră de lucru, creștere a eficienței și eficacității companiei.
Totodată, știm ca digitalizarea este un proces ce presupune și învățarea resursei umane, astfel, consultantul dumneavoastră va realiza și un plan de dezvoltarea a competențelor digitale pentru colegii din cadrul IMM-ul dumneavoastră.
 

Cât mă costa?

Gratuit! Costurile atât pentru companie cât și pentru persoana ce va participa la curs sunt integral suportate prin proiect.
 

Sunt eligibil?

Dacă aveți un IMM în regiunea Nord Est, cu minim un angajat la momentul înscrierii (part time sau full time) și vă desfășurați activitatea într-un sector economic cu potențial competitiv conform SNCDI Coduri Caen Eligibile, cod CAEN principal sau secundar autorizat . Vă puteți înscrie dumneavoastră sau un coleg din companie. În cadrul link-ului următor immdigital.ro/cum-pot-participa regăsiți mai multe informații despre eligibilitate.
 

Cum mă înscriu?

Accesați link-ul următor immdigital.ro/inscrie-te, completeaza formularul și urmează să fiți contactați de un expert din cadrul echipei de proiect.
 
Numărul de locuri este limitat, criteriul de înscriere este în funcție de data validării documentelor!
 
Vă așteptăm!


TAG CLOUD

SyncapEcommerceMagazine onlineSecuritate ciberneticaGhid de securitateSolutii securitateERPNexusErpMacOSParallelsDesktopConcediuîngrijitorDigitalizareImmFonduri nerambursabileSGRReturoGarantieReturnare0.50 leiNexus ERPMonografie contabilaNote contabile SGRContabilitate SGRSistem garantie returMSPBitdefenderGravityZoneNexus MediaE-facturaFacturareANAFDosar contabilImpozitTaxeSgrSistem garantie returnareRegiuneaNordestCursuriGratuiteAvertizareNotificareConfigurabilProgramabilRetailPlata cardViva walletInstruireCursGratuitImplementareDigitalizareAutomatizarea proceselorOptimizare fluxuriImbunatatirea proceselorScalabilitate si flexibilitateMobilitateRegiuneNordEstStrategiiEvaluareOferta digitalizareInovatieComunicareCustomsoftBaseLinkerIntegrareIndicatori economiciIndicatori finanicariAnaliza economicaFacilitatiFiscaleContribuabiliSAF-TD406DeclaratiiE-FacturaE-TransportSoftware folositCumpărare software folositVânzare software folositCOTE TVATVA5%RESTAURATEMODIFICARE COTE TVADeductibilitateCheltuieliLimitata50%VehiculeImpozit profitScop personalPart-timeTimp partialSalariiNexyshopMagazine virtualeTVAConversieEfacturaAnafEtransportTransferuriAvizeMagazin onlineAgriculturaAlimentaraFinanciareAnuale2021SalarizareCalcul salariiTratamentFiscalSponsorizare2022PiataMuncaUcraineniTichete de masaTichete cadouTichete de cresaTichete culturaleTichete de vacantaSeminariiWebinarPrezentariVenituriImpozitareBon fiscalInventarCpvDividendeProfluoApiAfaceriBeneficiiAvantajeCloudHostingSaasRedeventeSalarizereSomaj tehnicSustinere economicaSaf-tD406SaftVanzareIncasarePlataSfaComenziHrZilieriRevisalSuspendareNorma partialaConstructiiServerSistem de operareWindows 10PontajLegislatieCod fiscalProfitPierdereContabilitateReevaluareImobilizariHotelConcediu odihnaCateringEchipamnte retailMetroEchipamente retail

Programează o prezentare cu un consultant Nexus Media

Doriți mai multe informații?