VĂ INVITĂM SĂ TESTAŢI

NEXUS ERP

Verificaţi opţiunile şi facilităţile

Derulați până jos

Nexus ERP integrează procesele economice şi resursele afacerii tale.

Vă oferim digitalizarea unitară a activităţilor firmei. Controlaţi atât sistemul financiar-contabil, distribuirea resurselor firmei, vânzările B2B și retail, cât și comenzile și vânzările online venite de pe site-urile firmei.

Sistem integrat

Sistem integrat

Nexus ERP interconectează nativ toate aplicaţiile Nexus pe care le folosiţi, dând o nouă valoare informaţiilor stocate şi fiind capabil să gestioneze fluxuri de lucru complexe.

Raportare configurabilă

Raportare configurabilă

Vă oferim atât un server de rapoarte pentru a livra automat oricând şi oriunde rapoartele dorite, cât şi un configurator complet şi complex de rapoarte.

Interfaţă configurabilă

Interfaţă configurabilă

Pentru fiecare utilizator sau grup de utilizatori în parte puteţi configura propria interfaţă de lucru: câmpuri, coloane, filtre, drepturi, restricţii, rapoarte, etc.

Robo Nexy

Robo Nexy

Robotul Nexy vine cu o colecţie impresionantă de taskuri automate inteligente şi, mai mult, vă oferă oportunitatea de a vă construi propriile automatizări.

Import date

Import date

Nexus ERP oferă multiple instrumente şi asistenţi atât pentru importul iniţial de date, cât şi pentru importul operativ periodic din diverse surse, formate, automatizat, etc.

Export date

Export date

Exportăm date în diverse formate, automat sau manual, prin interogări API, prin interogări SQL, prin interfaţa aplicaţiei sau prin protocoale configurabile EDI.

Puncte de lucru

Puncte de lucru

Nexus ERP dispune de funcții avansate de gestionare a punctelor de lucru, inclusiv replicarea automată a datelor dintre servere. Poţi lucra cu un singur server centralizat sau cu cu o reţea de servere interconectate.

Flexibilitate în utilizare

Flexibilitate în utilizare

Poţi trece oricănd aplicaţia din cloud pe un server propriu şi invers.
Adaugi în sistem licenţe noi pe măsură ce afacerea ta creşte sau în anumite condiţii poţi schimba tipurile de licenţe între ele.

Tehnologii moderne şi sigure

Tehnologii moderne şi sigure

Pentru ca fiecare să îşi poată dezvolta afacerea fără griji - așa cum îşi dorește, oferim un mediu informatic modern, sigur, securizat şi nu în ultimul rând instrumente pentru backup-ul automat al bazelor de date.

NEXUS ERP

Pentru a vedea de ce Nexus ERP este alegerea cea mai bună pentru firma dvs., instalaţi chiar acum o versiune Demo care se va conecta la o bază de date aflată în centrul nostru de date.

Ulterior, dacă doriţi să faceţi o testare avansată a produselor noastre, vă putem pune la dispoziţie o bază de date doar pentru dvs. Aici veţi avea acces la toate modulele şi funcţionalităţile.

MAI MULTE DETALII

Şi pentru a începe cu dreptul

am aliniat politica de licenţiere şi planurile de dezvoltare cu cerinţele clienţilor noştri.

Licenţiere perpetuă

Licenţiere perpetuă

Licenţele se cumpără o singură dată şi se pot folosi nelimitat. Actualizările pentru anul în curs sunt incluse. Aici găsiţi mai multe informaţii despre licenţele Nexus ERP >>

Licenţiere flexibilă

Licenţiere flexibilă

Licenţele se activează pe server şi se alocă apoi pe dispozitive. Ulterior se pot muta de pe un PC pe altul. Inventarul licenţelor achiziţionate se găseşte în contul de client >>

Aplicaţii mobile

Aplicaţii mobile

Licenţele aplicaţiilor mobile se activează pe server şi se alocă pe utilizatori. Ulterior se pot muta oricând de la un utilizator la altul.

Actualizări software

Actualizări software

Actualizarea aplicaţiilor la ultimele versiuni se poate face prin achiziţionarea unei subscripţii anuale - ani calendaristici. Aici este centrul pentru descărcări >>

On premise | Cloud | Hybrid

On premise | Cloud | Hybrid

Nexus ERP se poate instala pe: propriul server/PC, în Cloud sau pe un server (propriu) găzduit într-un centru de date. Nexus Media poate recomanda celor interesaţi diverşi furnizori de servicii Cloud.

.NET 6

.NET 6

Acum rescriem aplicaţiile noastre pentru .NET6 şi în curând vor putea rula pe iOS, Android, Windows şi macOS. Mai multe informaţii despre .NET6 găsiţi aici >>

PUTERNIC ŞI COMPLET

Instrumente şi Funcţionalităţi Premium

De peste 20 de ani oferim clienţilor noştri soluţiile software de care au nevoie.

Alegeţi experienţa!

Nexus ERP este o aplicaţie robustă, experimentată şi matură. Bazându-ne pe experienţa caştigată în mii de implementări funcţionale vă putem oferi soluţii software care se potrivesc imediat în cele mai diverse scenarii de afaceri. Aplicaţiile noastre sunt folosite de firme din cele mai diverse domenii de activitate şi se adresează afacerilor de orice dimensiune - de la microîntreprinderi, la IMM-uri şi firme mari.

Scalabil

Sistem informatic integrat și scalabil, cu posibilitatea înglobării ulterioare de noi licențe, module, funcționalități, rapoarte și simplu de actualizat la versiuni noi.

Configurabil

Fiecare utilizator își poate defini propria interfață de lucru și propriile rapoarte, pentru a interacționa, după nevoi, cât mai simplu sau cât mai complex cu Nexus ERP.

Confidențialitate

Datele sunt importante şi de aceea vă oferim gestionarea detaliată a drepturilor şi restricţiilor utilizatorilor asupra: modulelor, societăţilor și rapoartelor.

Notificări automate

Motor inteligent de notificări: de sistem, prefabricate - gata de utilizare şi un constructor de notificări pentru a vă putea construi orice avertizare doriţi.

Multisocietate

Aplicațiile pot gestiona un număr nelimitat de societăți (baze de date), iar în cadrul lor se pot defini un număr nelimitat de filiale, puncte de lucru și gestiuni.

EDI integrat

Permite transfer automat de documente (facturi, comenzi, etc) între toate firmele care utilizează Nexus ERP prin configurarea modului EDI.

Audit contabil

Realizezi audit-ului contabil operativ în doar câteva secunde. Sunt verificate sute de chei de validare, respectarea plafoanelor impuse de legislație, etc.

Operațiuni bancare

Asistentul nostru inteligent importă extrasele bancare din formate ca: MT940, CSV, etc. Automat sunt împerechiaţi partenerii și facturile în sold.

500+ rapoarte

Nexus ERP vine implicit cu peste 500 de rapoarte standard pe care le poţi multiplica şi personaliza după specificul tău de organizare şi design.

Server de rapoarte

Cu ajutorul serverului de rapoarte orice raport poate fi livrat automat către: aplicaţiile mobile, email, notificări, magazine online, Nexus API, etc.

OLAP Cube

În modulele Business Intelligence, ai acces la configurarea rapoartelor de OLAP Cube pentru a-ți analiza: clienţi, furnizori, stocuri, salariaţi, etc.

Formule contabile

Poţi construi analize economice complexe sau operaţionale folosind rapoarte cu formule contabile - sume din balanţa contabilă de verificare.

Rapoarte rapide

Se pot genera instant rapoarte care sunt o copie fidelă (coloane, grupări, filtrare, ordonare) a tabelului afişat în fereastra de lucru.

Rapoarte HTML

Creaţi rapoarte de tip document - contracte, certificate garanţie, acte adiţionale, etc - care să respecte exact formularistica dorită.

Siguranţă

Aplicaţia oferă funcţii de Backup şi Restore al bazelor de date, de programare periodică automată a backup-urilor şi am integrat inclusiv AOMEI Backupper pentru mai multe opţiuni.

Dosar contabil

Evidenţa lucrărilor contabile efectuate, generarea şi arhivarea electronică a rapoartelor, depunerea automată a declaraţiilor şi descărcarea mesajelor din SPV.

Ultimele Noutăți Nexus ERP

Notificăm şi documentăm toate modificările operate asupra produselor noastre software.

Pentru a fi imediat informat cu privire la modificările operate asupra produselor pe care le foloseşti îţi recomandăm să te abonezi la fluxul RSS din pagina Noutăţi.

VEZI TOATE NOUTĂȚILE

Ultimele articole din blog pentru Nexus ERP

Ce este CPV?

Ce este CPV?

CPV este acronimul de la Common Procurement Vocabulary si codul CPV este un simbol numeric specific unei anumit produs sau [...]

Citește mai mult

| ERP

Social Media
IMPLEMENTĂRI

Ultimele implementări Nexus ERP