MODERN ŞI PRODUCTIV

NEXUS RESURSE UMANE

Automatizează fluxurile şi elimină rutina

Derulați până jos

Creşte productivitatea gestionării resurselor umane

Nexus Resurse Umane informatizează ansamblul activităților orientate către asigurarea, dezvoltarea și menținerea resurselor umane în cadrul organizației. Scopul nostru este de a oferi instrumente cât mai utile şi simplu de utilizat pentru a eficentiza şi automatiza aceste activităţi.

Organigrama posturilor

Organigrama posturilor

Posturile se pot gestiona construind o diagrama grafică sau o listă liberă. Ataşare: salariaţi, fond salarizare, contracte de muncă, fişe de post, posturi vacante, etc.

Fişa de post

Fişa de post

Catalog cu fişe de post. Asociere rapidă a Fişelor de post şi a Criteriilor de performanţă pe salariaţi în funţie de posturile ocupate de aceştia.

Evaluarea salariaţilor

Evaluarea salariaţilor

Evaluarea periodică a criteriilor de performanță și a obiectivelor fiecărui angajat în parte conduce la creșterea gradului de motivare și competiție ale angajaților.

Datele de personal

Datele de personal

Structuri configurabile de criterii şi atribute pentru stocarea datelor de personal ale salariaţilor şi ale CV-urilor primite. Import prin API a CV-urilor din formulare online.

Planificarea concediilor

Planificarea concediilor

Se asigură întreg fluxul de la plasarea digitală a unei cereri de concediu, până la aprobarea acesteia prin consultarea planificărilor deja existente.

Integrare 
nativă

Integrare nativă

Nexus Resurse Umane este nativ integrat cu aplicaţiile noastre complementare Salarii, Pontaj, HR Self Service, Robo Nexy, Info Manager, Nexus ERP, etc.

Preluarea CV-urilor

Preluarea CV-urilor

Poate prelua direct de pe site-ul dvs. formulare cu opţiuni predefinite pentru a evita procesarea manuală a CV-urilor şi intervievarea aplicanţilor care nu se potrivesc cerinţelor.

Reducerea costurilor

Reducerea costurilor

Reducerea costurilor cu terții și/sau a timpilor de execuție prin automatizarea activităților specifice: contracte de muncă, acte adiționale, fișe de post, evaluări ale personalului, procesare CV-uri, etc.

Uşor de personalizat

Uşor de personalizat

Modulele Nexus Resurse Umane au fost special proiectate şi realizate, astfel încât să poată fi integrate, adaptate şi personalizate pentru orice tip de organizare şi organizaţie.

NEXUS RESURSE UMANE

Pentru a vedea cum Nexus RESURSE UMANE vă poate ajuta zi de zi, instalaţi chiar acum o versiune Demo care se va conecta la o bază de date aflată în centrul nostru de date.

Ulterior, dacă doriţi să faceţi o testare avansată a produselor noastre, vă putem pune la dispoziţie o bază de date doar pentru dvs. Aici veţi avea acces la toate modulele şi funcţionalităţile.

MAI MULTE DETALII

Ultimele Noutăți Nexus Resurse Umane

Notificăm şi documentăm toate modificările operate asupra produselor noastre software.

Pentru a fi imediat informat cu privire la modificările operate asupra produselor pe care le foloseşti îţi recomandăm să te abonezi la fluxul RSS din pagina Noutăţi.

VEZI TOATE NOUTĂȚILE

Ultimele articole din blog pentru Nexus Resurse Umane

IMPLEMENTĂRI

Ultimele implementări Nexus Resurse Umane