EASY RETAIL RESTAURANT

NEXUS RESTAURANT

Interfaţă de vânzări clară, rapidă şi responsiva.

Derulați până jos

Managementul complet al unui restaurant

Nexus Easy Retail Restaurant are o interfaţă de vânzări clară, curată, responsivă şi o operare rapidă şi fluidă - fără ferestre care se suprapun. Aplicaţia este optimizată să genereze un trafic mic de date pentru a lucra rapid în mod online şi este compilată cu .NET5 - cel mai modern şi rapid framework existent.

Funcţionalităţi Premium

Funcţionalităţi Premium

Nexus Easy Retail Restaurant oferă o gamă extinsă de funcţionalităţi care conduc la o interfaţă de lucru multifuncţională şi la creşterea vitezei de procesare a vânzărilor din restaurant.

Echipamente Retail

Echipamente Retail

Proiectat să funcţioneze cu multe tipuri şi branduri de echipamente, Nexus Restaurant este liantul care uneşte toate echipamentele conectate într-o funcţionare coerentă şi productivă.

Control centralizat

Control centralizat

Mult mai simplu pentru reţele de restaurante şi/sau cu mai multe POS-uri, toate opţiunile privind configurarea interfeţei de lucru, drepturi şi restricţii se fac centralizat.

Interfaţă configurabilă

Interfaţă configurabilă

Interfaţă clară, cu un flux intuitiv de operare, oferit de o serie de opţiuni privind formatul de afişare a grupelor de produse, a pictogramelor şi a informaţiilor privind produsele.

Reţele de restaurante

Reţele de restaurante

Soluţia Nexus poate gestiona reţele mari de restaurante şi se pot implementa două moduri de lucru: Online (un singur server) sau prin Replicarea automată a datelor între restaurante şi centru.

Hardware

Hardware

Opţional, pentru aplicaţiile Nexus Easy Retail, vă putem oferi POS-urile touchscreen NEXY (nexy.ro) în configuraţii testate să asigure o bună experienţă de utilizare împreună.

NEXUS RESTAURANT

Începe chiar acum şi vei vedea de ce mii de locaţii au ales să utilizeze zi de zi Nexus Easy Retail, instalaţi chiar acum o versiune Demo care se va conecta la o bază de date aflată în centrul nostru de date.

Ulterior, dacă doriţi să faceţi o testare avansată a produselor noastre, vă putem pune la dispoziţie o bază de date doar pentru dvs. Aici veţi avea acces la toate modulele şi funcţionalităţile.

MAI MULTE DETALII

Ultimele Noutăți Nexus RESTAURANT

Notificăm şi documentăm toate modificările operate asupra produselor noastre software.

Pentru a fi imediat informat cu privire la modificările operate asupra produselor pe care le foloseşti îţi recomandăm să te abonezi la fluxul RSS din pagina Noutăţi.

VEZI TOATE NOUTĂȚILE

FIABIL ŞI RAPID

Instrumente şi Funcţionalităţi Premium

De peste 20 de ani oferim clienţilor noştri soluţiile software de care au nevoie.

Alegeţi experienţa!

Într-o singură aplicaţie am reunit (1) o interfaţă de vânzări fiabilă, clară şi rapidă; (2) instrumente adiţionale pentru: designul saloanelor, gestionarea recepţiilor, consultarea stocurilor, comenzile de la clienţi, comenzile de aprovizionare, bonuri în aşteptare, etc; şi (3) capacitatea de a conecta împreună diverse tipuri şi modele de echipamente: POS-uri touchscreen, afişaje şi ecrane client, imprimante de secţie USB, Ethernet si Bluetooth, case de marcat şi imprimante fiscale, POS-uri bancare, imprimante pentru facturi şi bonuri, cititoare şi carduri RFID/NFC, etc.

Design locaţii

Utilizând planul de mese editat în Nexus conform amplasării din restaurant, în interfaţa de vânzare este prezentat planul saloanelor cu starea vanzărilor la mese în timp real.

Integrat

Aplicaţia Nexus Restaurant este integrată cu aplicaţia Nexus Hotel, astfel ospătarii au posibilitatea de a trimite la plată produsele consumate către camera clientului.

Transfer simplificat

Funcțiile de împărțire a notei de plată, transfer de pe o masa pe alta, sau de la un osptăr la altul, sunt disponibile în același ecran, numărul de apăsări fiind astfel semnificativ redus.

Ordine servire

Preluarea comenzilor se face pe feluri de mâncare (antreu, fel principal, desert) sau alftel spus ordine de servire, iar această ordine fiind evidențiată pe bonul de comandă către bucătărie.

Mini-rapoarte

Aplicaţia vine cu un set amplu de mini-rapoarte operative specifice pentru ospătri, casieri, etc cum ar fi: încasări pe ospatari, încasări pe saloane, vânzări pe grupe de produse, etc.

Modalităţi de preparare

Ospătarul poate introduce indicaţiile de preparare predefinite, observații proprii, sau poate modificat reteta fiecărui produs comandat, în funcţie de cerinţele clientului.

Copiere produse

Printr-un singur click se poate adăuga un produs prin copierea unuia deja existent în nota de plată, se poate împărţi cantitatea pentru a modifica specificaţiile sau pentru a-l transfera în altă notă.

Meniuri

Cu ajutorul produselor compuse se pot adăuga în notă meniuri întregi de produse (cu preţuri promoţionale) şi inclusiv cu posibilitatea de a selecta din plaje prestabilite de felul 1, 2 sau 3.

Comunicare

Trimiterea produselor comandate către secţii/departamente (bar, bucătărie, pizza, grătar) se face instant, după fiecare preluare de comandă, la imprimantele setate sau către aplicaţia Nexus Bucătărie.

Pro-Mobilitate

Nexus Restaurant este integrată nativ cu aplicaţia mobilă Nexus Ospătari care extinde capacitatea de vânzare a echipei restaurantului partajând împreună aceleaşi echipamente: fiscale, POS bancar, etc.

Plăţi configurabile

Nexus Restaurant oferă o listă considerabilă de tipuri de plată pentru notele de plată, iar fiecare tip în parte poate fi permis sau nu, sau poate fi permis doar cu autorizarea unui administrator.

Stocuri

Aplicaţia oferă posibilitatea consultării în timp real și cu exactitate a stocurilor de produse atât din gestiunea proprie, cât şi din întreaga reţea de magazine şi depozite ale firmei.

Preluare comenzi

Interfaţa de vânzări oferă posibilitatea preluării de comenzi de la clienţi şi transmiterea lor către depozitul central - procedură utilă în cazul în care produsele nu sunt pe stoc în magazin.

Raportare configurabilă

Pentru fiecare utilizator în parte, în funcţie de rolul fiecăruia, se poate pre-configura din ERP un set de rapoarte la care aceştia să aibă acces direct din aplicaţia de vânzări.

Fidelizare clienţi

Aplicaţia oferă: aplicarea automată de promoţii folosind diverse condiţii configurabile, discounturi personalizate sau acumularea şi consumul de puncte de fidelitate.

Securitate

Operaţiunile cu caracter sensibil precum: ştergeri, anulări, discounturi, etc se pot restricţiona pe utilizatori prin drepturi: cu/fără permisiune sau doar cu permisiunea administratorului.

Log de operare

Toate operaţiile cu caracter sensibil: ştergeri, anulări, login, logout, autorizări, etc sunt salvate pentru fiecare utilizator în parte într-un jurnal de operare util pentru verificări ulterioare.

Video-Log

Direct din log-ul de operare al utilizatorilor (casierilor) putem deschide vizualizarea înregistrărilor video ale camerelor de supraveghere legate la un NVR (integrat cu Dahua sau Hikvision).

Registru de casă

Nexus Easy Retail oferă un instrument simplificat de tip Registru de Casă pentru operarea încasărilor şi plăţilor (plăţi furnizori, predare numerar, etc) interconectat cu Casa în Lei din ERP.

Vouchere PrePay

Voucherele emise şi/sau înregistrate în Nexus ERP se pot gestiona prin aplicaţia Nexus Easy Retail atât pentru a le vinde, cât şi pentru plata integrală sau parţială a unui bon fiscal.

Confirmare recepţie

Utilizatorii (gestionarii) pot confirma, direct din Nexus Easy Retail, recepția mărfurilor transferate de le sediu prin Note de transfer sau prin Facturi procesate la sediu dar destinate magazinului.

Comenzi aprovizionare

Prin Nexus Easy Retail se pot transmite către sediu şi comenzi interne de aprovizionare - având ca scop suplimentarea stocurilor magazinului.

Mişcări stocuri

În baza unor modele predefinite se pot opera diverse mişcări ale stocurilor direct din aplicaţia de vânzări: Inventar, Note transfer între gestiuni şi Note transfer între conturi.

Ultimele articole din blog pentru Nexus Restaurant

IMPLEMENTĂRI

Ultimele implementări Nexus Restaurant