SOFTWARE MAGAZIN ONLINE

NEXYSHOP

Platformă web pentru comerţ online nativ integrată cu Nexus ERP şi multe alte instrumente complementare.

Derulați până jos

Ce este un magazin online?

Conform Wikipedia.org, un magazin online sau un magazin virtual este un site web de unde cumpărătorii comandă şi plătesc bunuri sau servicii.

Un exemplu de magazin online este o firmă de comerţ cu amănuntul care isi afişează catalogul de produse într-un site web, iar acest catalog web pentru a fi considerat un magazin online trebuie să ofere clienţilor posibilitatea de a comanda şi de a plăti online produsele din catalog.

Platformă web pentru comerţ online modernă, completă şi configurabilă

Utilizând suita noastră de aplicaţii, un singur salariat poate gestiona întreg magazinul online: publică produse, preia şi livrează comenzi, gestionează magazia şi stocurile, face comenzi la furnizori şi în acelaşi timp toate documentele se înregistrează automat în ERP şi contabilitate.

Integrat

Integrat

NexyShop oferă o întreagă suită de instrumente software dedicate vânzărilor moderne, integrate între ele, funcţionând la unison şi care pot oferi zi de zi echipei noastre sprijinul de care are atât de multă nevoie.

Fără programatori

Fără programatori

Ne putem modifica singuri designul site-ului, putem să adăugăm pagini noi, controale noi, funcționalități noi, putem să ne setăm landing page-uri, etc fără să scriem linii de cod sau să apelăm la echipa de programatori.

SEO

SEO

Toate paginile site-ului sunt construite în spiritul SEO friendly, este integrat cu Google TAG Manager şi are inclusiv un Cron zilnic care generează automat sitemap-ul pentru Google Search Console şi Bing Webmaster Tools.

Pagina produs

Pagina produs

Paginile de prezentare ale produselor sunt construite inteligent, astfel încât cu un efort minim să publicăm cât mai mult conţinut util atât pentru informarea şi retenţia cumpărătorilor, cât şi pentru SEO - indexarea motoarelor de căutare.

Blog inclus

Blog inclus

Ştiut fiind faptul că cele mai vizibile în căutări sunt articolele de tip blog, NexyShop include un blog unde putem oferi clienţilor noştri articole interesante despre funcţionalităţile şi utilizarea produselor noastre.

Newsletter automat

Newsletter automat

NexyShop include instrumente pentru generarea automată a unui Newsletter şi transmiterea acestuia către persoanale abonate. Complementar există şi mecanisme automate de validarea a adreselor de email înscrise şi dezabonare.

Control centralizat

Control centralizat

Putem gestiona centralizat zeci de magazine online conectate la aceleaşi produse sau mixate; cu liste de preturi diferite sau nu; cu denumiri, descrieri, etc diferite sa nu - în limbi diferite; etc.

Componente configurabile

Componente configurabile

Componentele sunt "cărămizile" cu care este contruit magazinul online, putem crea un design unic prin combinarea şi personalizarea acestora şi dacă dorim putem avea şi zilnic un alt conţinut.

Referreri & Distribuitori

Referreri & Distribuitori

Putem oferi reduceri prin coduri de Referrer sau se pot plasa comenzi de către Distribuitori în numele clienţilor lor - în ambele cazuri magazinul oferă conturi speciale de evidenţă a comisioanelor.

NexyShop Magazin Online

NEXYSHOP Magazin Online

În doar câteva secunde puteţi instala modulul backoffice şi testa funcţionarea a trei magazine online demo (demo1.nxm.ro, demo2.nxm.ro, demo3.nxm.ro). Versiune Demo se va conecta la o bază de date aflată în centrul nostru de date.

Ulterior, dacă doriţi să faceţi o testare avansată a produselor noastre, vă putem pune la dispoziţie o bază de date doar pentru dvs. Aici veţi avea acces la toate modulele şi funcţionalităţile. Începeţi chiar acum şi veţi vedea de ce în fiecare zi noi magazine online aleg să utilizeze NexyShop.

MAI MULTE DETALII

Ce sunt cumpărăturile online?

Cumpărăturile online sunt o formă de comerț electronic care permite consumatorilor să cumpere direct bunuri sau servicii de la un vânzător prin intermediul internetului folosind un browser web sau o aplicație mobilă.

Consumatorii găsesc un produs de interes vizitând direct site-ul web al comerciantului cu amănuntul sau căutând printre furnizori alternativi folosind un motor de căutare pentru cumpărături, care afișează disponibilitatea și prețul aceluiași produs la diferiți comercianți electronici.

Ultimele Noutăți NEXYSHOP Magazin Online

Notificăm şi documentăm toate modificările operate asupra produselor noastre software.

Pentru a fi imediat informat cu privire la modificările operate asupra produselor pe care le foloseşti îţi recomandăm să te abonezi la fluxul RSS din pagina Noutăţi.

VEZI TOATE NOUTĂȚILE

INTEGRAT ŞI VERSATIL

Instrumente şi Funcţionalităţi Inteligente

Vă oferim o întreagă suită de instrumente software dedicate vanzărilor moderne, integrate între ele şi funcţionând la unison,
care pot oferi echipei dvs. sprijinul de care au atâta nevoie.

Alegeţi informatizarea completă a activităţilor!

NEXYSHOP Magazin Online promovează o bună organizare şi o productivitate crescută prin automatizarea activităţilor asociate vânzărilor. Întreg fluxul de lucru al magazinului online este integrat cu instrumentele Nexus ERP, aplicaţiile mobile Nexus, servicii de curierat, procesatori de plăţi online, marketplace-uri, platforme social-media, etc.

Nexus ERP

Integrat cu Nexus ERP pentru a automatiza gestionarea preţurilor, procesarea comenzilor, evidenţa stocurilor, facturarea, comenzile la furnizori, raportarea şi notificările automate, analiza, contabilizarea, etc.

Nexus Livrări Online

Integrat cu aplicaţia mobilă Nexus Livrări Online: Aprobare Comandă > Rezervare stocuri > Scanare produse > Generare automată AWB şi Factură + tipărire automată documentaţie colet: AWB, Factura, Garantie, Ghid utilizare produse, etc.

Curieri

Atât magazinul online pentru a rezolva calculul transportului, cât şi backoffice-ul pentru procesarea comenzilor şi rezolvarea automată a AWB-urilor sunt integrate cu principalii curieri din România.

Plata cu cardul

Gata integrat cu procesatorii de plăţi online cu cardul: PlatiOnline, Libra şi EuPlatesc. După ce semnăm un contract de colaborare cu unul din aceştia putem activa în magazin plata cu cardul.

Componente demo

Componentele setate ca fiind DEMO sunt afişate doar daca accesăm un link special www.magzinultau.ro/demo. Vom folosi această funcţie pentru a testa diverse componente înainte de a le face publice.

Componente programate

Componentele magazinului pot fi programate să apară pe site permanent, între două date, de la o anumită dată sau până la o anumită dată. Folosiţi această funcţie pentru a afişa mesaje, bannere şi promoţii sezoniere.

Produsul Zilei

Pentru fidelizare putem construi o promotie în care zilnic să oferim un produs (o bucata sau mai multe) la un preţ atractiv. Editarea listei cu produse şi preţuri o putem face şi pentru câteva luni în avans.

Fidelizare prin vouchere

Putem acorda vouchere cadou la fiecare comandă nouă, printr-un mecanism automatizat, acestea vor putea fi utilizate la acordarea de reduceri procentuale sau valorice pentru comenzile viitoare ale clienţilor.

Prelucrare automată imagini

La fiecare imagine încărcată pentru un produs sunt automat generate 5 tipo-dimensiuni diferite optimizate (calitate/dimensiune) şi fiecare dintre acestea sunt convertite suplimentar în formatele WEBP pentru Chrome şi JP2 pentru iOS.

Nexus FotoProduse

Cu ajutorul aplicaţiei mobile Nexus FotoProduse (Android) putem încărca, folosind camera foto a telefonului, imagini direct în ERP pe produse şi ulterior acestea se prelucrează automat şi transmit în magazinul online.

Informaţii în timp real

Magazinul este integrat prin ERP cu aplicaţii mobile Nexus pentru: interogarea în timp real a rapoartelor (stocuri, vânzări, etc), a analizelor şi pentru primirea de mesaje, avertizări şi cereri de aprobare.

Google Merchant Center

NexyShop este integrat cu Google Merchant Center pentru a realiza cât mai simplu încărcarea automată pe platforma Google a produselor prin feed sau prin json schema.org - inclus în pagina produselor.

Google Tag Manager

Pentru toate evenimentele importante din site, de la simpla vizualizare de pagină până la coş şi comandă, există funcţii trigger care pot fi utilizate cu sistemele GTAG, GTM sau GA4.

Comparare preţuri

Magazinul online include feed-uri de produse pentru aplicaţiile web Price.ro, Compari.ro, Shopmania.ro destinate postării de informaţii despre produse pe aceste site-uri de comparare a preţurilor.

Facebook Marketplace

Cu ajutorul feed-ului de produse de tip XML, realizat după specificaţiile publicate de Facebook, putem încărca automat şi rapid produsele din magazin în Marketplace-ul de la Facebook.

Sitemap automat

NexyShop este integrat cu motoarele de cautare Google şi Bing pentru crearea zilnică automată a sitemap-ului produselor şi a paginilor site-ului şi pentru transmiterea sitemap-ului către aceste motoare de căutare.

Integrat cu Facebook

Integrat cu Facebook pentru urmărirea rezultatelor campaniilor de publicitate prin Pixel Facebook, includerea pe site a chat-ului Messenger şi includerea în articolele de blog a chat-ului Facebook.

Integrat cu YouTube

Postarea unuia sau a mai multor clipuri video YouTube în cadrul paginii de prezentare a unui produs se face prin simpla adăugare a codurilor/link-urilor clipurilor dorite într-o listă.

Integrat cu Spinzam

Spinzam este o platforma cloud care livrează imagini 360 de grade. Astfel, putem ataşa produselor, doar prin editarea unui simplu cod, o imagine cu afişare 360 de grade şi control interctiv stânga-dreapta.

Clase si produse nelimitate

NexyShop nu este limitat la un număr de clase de produse sau la un număr de produse cu care poate lucra, singurele limitări sunt date contul de hosting prin: spaţiu de stocare, lăţimea de bandă, numărul de procesoare, etc.

Comparaţie produse

NexyShop oferă un instrument pentru comparaţia produselor care se găsesc în aceeaşi clasă de produse prin selectarea manuală a produselor care se doresc a fi comparate.

Comparaţii preselectate

Putem apela instrumentul de comparaţie a produselor folosind o selecţie automată a patru produse: cele mai vândute 4 produse, cele mai scumpe 4 produse şi cele mai ieftine 4 produse.

Produse favorite - wishlist

Cumpărătorii autentificaţi îşi pot salva o listă de produse favorite şi vor fi atenţionaţi automat prin email atunci când la unul din acele produse există o reducere de preţ.

Familii de produse

Produsele care fac parte din aceiaşi familie de produse, pentru a face mai facilă alegerea de către cumpărător, se pot grupa şi indica care sunt atributele prin care diferă, cum ar fi: culoarea, mărimea, capacitatea, etc.

Fişiere ataşate

În pagina de prezentare a produselor se pot adăuga foarte simplu diverse fişiere ataşament: manuale, arhive, drivere. Aceste fişiere vor fi postate atât în pagina produsului, cât şi într-o pagină generală numită descărcări/download.

Filtrare produse

Atributele (caracteristicile) produselor se folosesc atât pentru filtrarea dinamică a produselor în cadrul paginilor de clase de produse, cât şi pentru prezentarea specificaţiilor produselor.

Feedback produse

Cumpărătorii care au achiziţionat produse pot posta feedback-ul lor legat de utilizarea produselor respective. Feedback-ul este afişat doar după aprobare de un administrator al magazinului.

Întrebări produse

NexyShop oferă un instrument cu ajutorul căruia vizitatorii pot pune întrebări legate de produse. Întrebările sunt afişate doar după aprobarea de către un administrator al magazinului.

Cum să ne construim un magazin online?

Elementele construirii unui magazin online includ formarea unui plan de afaceri, găsirea unei platforme de comerț electronic și crearea unei strategii de marketing.

Vom porni de la o idee, ne vom face un plan de afaceri, alegem un magazin inteligent, vom investi constant în marketing şi vom asigura o buna organizare pentru ca toţi clienţii noştri să fie mulţumiţi.

NexyShop Magazin Online

Ultimele articole din blog pentru NEXYSHOP Magazin Online

IMPLEMENTĂRI

Ultimele implementări NEXYSHOP Magazin Online