PATAGONIA FOODS SRL

implementat de NEXUS MEDIA s.r.l.

08.05.2024
Mai multe detalii despre Nexus Media

Patagonia Foods SRL este o firma specializata pe distributia produselor marca FRANUI in Romania. Originara din Patagonia, reteta zmeurei invelita in ciocolata alba sau neagra reprezinta deliciul tuturor iubitorilor de dulce.

Procesare comenzi clienti, facturare produse la preturi prestabilite pe fiecare client in parte, implementare eFactura.

S-a creat un flux de lucru astfel incat operatiunile sa fie desfasurate simplu si intr-un timp cat mai scurt, pliindu-se perfect pe activitatea de distributie en-gros de produse. Au fost create liste de pret de tip contract, astfel incat fiecare partener de tip Retail are stabilite propriile preturi folosite in documentele generate (comanda client).

Fluxul de lucru continua cu generarea automata a avizelor si facturilor fiscale, in baza comenzilor de client. Stocul este scazut prin metoda FIFO, avand insa posibilitatea de a se scadea si manual anumite loturi de produse.
Avantajele fluxului automatizat setat în ERP sunt urmatoarele:
- eficiență: sunt reduse la minim timpul și erorile manuale;
- trasabilitate: toate documentele sunt interconectate, oferind o trasabilitate clară de la comanda de client până la facturarea finală;
- conformitate: asigurarea conformității cu reglementările fiscale prin generarea corectă a documentelor necesare;
Prin urmarea acestor pași în Nexus ERP se pot gestiona eficient comenzile de la clienți, avizele de însoțire a mărfii și facturile fiscale, toate procesele fiind integrate și automatizate.

Aveţi nevoie de o soluţie similară?
Contactati-l chiar acum pe dl. Cristian Marin!
cristianm@nexuserp.ro   |   0731-550-612

Export, ImportDistributieComert cu ridicataProduse alimentare ERP Bucuresti