PS CONT-ADVICE S.R.L.

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Societate de expertiză contabilă din Iași oferă servicii contabile de calitate, suport în gestionarea personalului, consultanță, sprijin în relația cu instituțiile statului, precum și servicii de înființări/modificări juridice/radieri.

Nexus Salarii - eficientizarea proceselor interne - Am simplificat şi automatizat fluxurile de operare a dosarului de personal, adeverinte standard si adeverinte personalizate, configurare sporuri permanente şi customizarea rapoartelor.

Contabilitate si audit financiarConsultanta finaciara Salarii Iasi

Implementarea a fost prompta și comunicarea foarte facila. Programul mi-a fost foarte util pe parte de automatizări, atat pentru firme mari, cât și mici. Asigura corectitudinea înregistrărilor, având validări multiple.

Ștefania ParoaruExpert contabil

PRAGOSA ROMANIA SR.L.

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Pragosa România este o multinațională cu capital portughez, a cărei activitate este axată pe construcția de drumuri și poduri.

Nexus Salarii - automatizarea procedurilor interne - Am simplificat şi automatizat fluxurile de operare: procedura de import a pontajului, automatizare gestionare sporuri permanente şi customizarea rapoartelor.

Amenajari Salarii Prahova

Prin implemenatrea programului de salarizare Nexus, am simplificat întreaga procedură. Totul este mai simplu, cu actualizări la zi și niciodată cu o problemă nerezolvată. Activitatea pe care o desfășurăm, fiind una in domeniul construcțiilor, este destul de complexă și necesită un program de salarizare bine pus la punct. Pe de alta parte, printr-un singur clic, pot avea acces la o serie de documente necesare dosarului de personal care îmi ușurează munca.

Adina PetrescuSpecialist Resurse Umane

TRI-WALL ROMANIA SRL

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Tri-Wall oferă o gamă variată de ambalaje industriale și, nu numai, de dimensiuni variate și complexitate ridicată, având o experiență îndelungată în design și productie.

Nexus Salarii - eficientizarea proceselor interne - Salarizarea este externalizată, însă datele sunt integrate în aceeiași bază de date cu ajutorul licenței Nexus Servconta asignată furnizorului de servicii contabile.

Comert cu ridicataAmbalaje Salarii Iasi

Nexus ERP m-a ajutat să centralizez toate nevoile companiei într-un singur soft modular. Am contabilitatea și resursele umane care lucreaza remote (Nexus Servconta), și partea de gestiune și productie din interiorul companiei. Interfața este prietenoasă și, relativ, intuitivă. Am încercat și alte soft-uri, dar nu erau la fel de versatile ca acesta pentru nevoile unei companii de producție.

Alexandra Liana CauiaDirector general