PS CONT-ADVICE S.R.L.

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Societate de expertiză contabilă din Iași oferă servicii contabile de calitate, suport în gestionarea personalului, consultanță, sprijin în relația cu instituțiile statului, precum și servicii de înființări/modificări juridice/radieri.

Nexus ERP Automatizarea proceselor din firmele mari si mici - Client cu un minim de experiență în Nexus, preluare client cu baza de date Nexus. S-a redus timpii acordați unor operațiuni manuale, repetitive și de volum.

Contabilitate si audit financiarConsultanta finaciara ERP Iasi

Implementarea a fost promptă și comunicarea foarte facilă. Programul mi-a fost foarte util pe parte de automatizări, atât pentru firme mari, cât și mici. Asigură corectitudinea înregistrărilor, având validări multiple.

Ștefania ParoaruExpert Contabil

EXPERT MIND

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Suntem o echipa de EXPERTI dedicati cu peste 11 ani in activitatea de gestiune contabila, servicii juridice, servicii de resurse umane, audit si consultanta strategica.

Nexus ERP -automatizarea proceselor și dezvoltări specifice - Reducerea timpilor acordați unor operațiuni manuale, repetitive și de volum. Conectarea directă la bazele de date ale clienților, dezvoltări de rapoarte specifice firmei.

Contabilitate si audit financiar ERP Iasi

Eficient și optim în procesele consumatoare de timp. O alegere perfectă pentru activități care presupun volum și complexitate. Ne menținem pe Locul I în Topul firmelor de contabilitate din Moldova și oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate și datorită faptului că am ales sa utilizăm Nexus ERP.

Gina MacareDirector economic

TRI-WALL ROMANIA SRL

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Tri-Wall oferă o gamă variată de ambalaje industriale și, nu numai, de dimensiuni variate și complexitate ridicată, având o experiență îndelungată în design și productie.

Nexus ERP - Comenzi de la clienți, facturare și raportare către grup - Am adus toate fluxurile de lucru ale companiei într-o singură platformă software modulară şi integrată.

Comert cu ridicataAmbalaje ERP Iasi

Nexus ERP m-a ajutat să centralizez toate nevoile companiei într-un singur soft modular. Interfața e prietenoasă și, relativ, intuitivă. Am încercat și alte soft-uri ERP, dar nu erau la fel de versatile ca acesta pentru nevoile unei companii de producție.

Alexandra Liana CauiaDirector general

A.D. IMPACT ONE SRL

implementat de SIMBLU SOFT SRL

Vreau să fiu contactat de SIMBLU SOFT SRL

Pasiunea pentru mototciclete este una înnăscută, totul a început de la un vis, care, ulterior, a devenit realitate. Această pasiune nu poate fi înlocuită cu nimic, este un adevărat stil de viață, o pasiune nobilă, cu o poveste frumoasă.

Nexus ERP - Comenzi de la clienți, integrare gestiunii de produse cu site-ul - Integrarea site-ului cu modulele de stocuri si comenzi de la clienti s-a realizat cu ajutorul licenței Nexus ERP.

Comert online ERP Brasov

Lipsa flexibilității fostului soft de gestiune de a integra casa de marcat la modulul de gestiune și costurile ridicate pentru această posibilitate, ne-a determinat să demarăm procedura de implemnetarea a unui ERP. Prin implementarea Nexus ERP multe dintre procesele care se făceau manual în trecut (adaugarea de comenzi de la clientii de pe site, evidența stocului în timp real, conexiunea la casa de marcat, etc.), acum se fac automat rezultând o economie de timp și bani. Cu Nexus, Work smarter not harder!

Alexandru BanuDirector general