10 Dec. 2016

Balul Contabililor Accounting All The Time

Locaţia: Sala Grand Ballroom, Hotel Caro, Bucureşti

Balul Contabililor Accounting All The Time a fost evenimentul care a animat grupurile Facebook de contabilitate si fiscalitate, atat in perioada de pregatire, cat si dupa petrecere.

Aproape 300 de persoane, profesionisti din contabilitate, audit, fiscalitate, management au incins atmosfera la Hotel Caro Bucuresti in seara de 10 decembrie 2016. Problemele specifice profesiei au fost lasate acasa, fiind invitate muzica, spiritul de petrecere, voia buna, relaxarea, socializarea prin imbratisari, dans si strangeri de mana, fara like-uri, emoticons si comments.

S-au intalnit face-to-face in cea mai mare adunare a contabililor din Romania, in care nu s-au discutat teme profesionale, cei care zilnic se ajuta si socializeaza in mediul virtual.

Nexus ERP – prezent in activitatea de zi cu zi a contabililor, a tinut sa fie prezent si la acest moment de petrecere. Ne-am implicat in eveniment prin:

  • Invitatie la Bal - ne-au insotit la petrecere: Miu Nicoleta Florentina si Munteanu Nadia.
  • Tombola Nexus Erp - sortii au fost de partea urmatorilor „petrecareti”:
    • Premiul 1 - o licență Nexus ERP + o licență Nexus Salarii + o licență Nexus Analyst - Iuliana Gabriela Pirvu, Managing Partner la Sagitarius Consulting
    • Premiul 2 - o licență Nexus ERP + o licență Nexus Salarii - Mariana Ghebosu, de la firma Contab Consult SRL
    • Premiul 3 – o licență Nexus ERP – castigata de Cosmin Stefan Dumitrascu, de la ABS Enterprises
  • Fotograful oficial al evenimentului - ne-a pozat si ne-a filmat Viorel Dragut de la Viorel Dragut Events.

Parteneri ai evenimetului au mai fost si: