6 Noi. 2018

Un concept TaxCamp în continuă evoluție, la fel ca Nexus ERP!

Organizator: Horațiu Hagiu.
Pagina oficiala a evenimentului: www.taxcamp.ro
Locatie: hotel Rozmarin Predeal: www.hotelrozmarin.ro

În perioada 1-4 noiembrie, la hotelul Rozmarin din Predeal, Horațiu Hagiu & AscellisTeam ne-au arătat că, chiar dacă ți se pare că ai ajuns la limita de sus, chiar dacă toți ți-au spus la ediția anterioară că a fost cea mai bună organizare posibilă, că lectorii au fost la nivel maxim, că participanții au socializat până la transformarea din necunoscuți în buni prieteni, că distracția a fost mai ceva decât într-o tabără studențească, că ai găsit cea mai bună combinație de locație, tematică și parteneri, chiar dacă ai ridicat maxim mâna, sigur se poate mai mult!!!

A fost mai mult decât se poate. A fost TaxCamp ediția #17!

Lectorii de top au reușit să conecteze cei peste 100 de participanți la teme de actualitate din contabilitate și fiscalitate. Au transferat participanților din experiența, expertiza și charisma lor: Elena Stoian, Emilia Iordache, Valentina Saygo, Ionuț Ștefan, Florin Dobre, Adrian Bența, Cristi Rapcencu și Horațiu Hagiu. S-a discutat despre: modificările legislative și obligațiile privind vânzările cu amănuntul, inventarierea patrimoniului, instrumente de creștere a retenției de personal, ultimele modificări în materie de TVA, contabilitatea și fiscalitatea cheltuielilor angajate și inventarierea terților, tratamentul fiscal al tranzacțiilor pe Amazon precum și alte teme de actualitate, cu impact imediat în activitatea profesioniștilor în contabilitate și fiscalitate.

Și, pentru că tematica principală a ediției #17 TaxCamp a fost dezvoltarea personală, Alin Comșa ne-a oferit o lecție emoționantă de Leadership Personal. Și nu o lecție cu e