Am modificat in Nexus Salarii modul de calcul al zilelor cuvenite pentru concedii de odihna in cazul contractelor de munca pe perioada determinata.

Astfel numarul de zile se va calcula proportional cu perioada de lucru determinata raportat la numarul de zile CO din contractul de munca.

De exemplu daca in contractul de munca avem definit 21 zile de concediu de odihna iar perioada de activitate este 1 ianuarie 2015 - 31 martie 2015 (aproximativ 3 luni), numar de zile cuvenite pentru CO se va calcula proportional la numarul de zile din contract (in cazul in care ar fi lucrat tot anul).


La data de 11 Mai 2015 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Calcul numar zile cuvenite Concediu odihna prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Registrul salariatilor.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 15.20.23 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.15.20.23 | Nexus Media