Mod functionare Deconectat Total pentru aplicatia Xecutive.Ecr.Net.POS

Mod functionare Deconectat Total pentru aplicatia Xecutive.Ecr.Net.POS
In aplicatia Xecutive.Ecr.Net.POS se poate opera prin doua modalitati: online si deconectat total.

In modul de functionare online, in urma logarii cu succes cu numele de utilizator si parola din baza de date, aplicatia se conecteaza la server si toate operatiile realizate de catre utilizator acceseaza direct baza de date pentru transmiterea de date, drept pentru care conexiunea cu baza de date trebuie sa fie asigurata.
In situatia in care conexiunea la internet se intrerupe adesea, afectand transmiterea datelor intre server si aplicatie se poate opta pentru modul de operare deconectat total care permite functionarea aplicatiei Xecutive.Ecr.Net.POS in absenta conexiunii cu baza de date.
Se stabileste modul de lucru deconectat in fisierul de setari al aplicatiei, in sectiunea "[Setari]", setarea "Deconectat" cu valoarea "1". Daca se doreste revenirea la modul de lucru online se modifica setarea "Deconectat" la valoarea "0". Din sectiunea MANAGEMENT, pagina MOD FUNCTIONARE VANZARI se seteaza numele de utilizator si parola pentru modul deconectat total, se salveaza datele din baza de date necesare realizarii vanzarii de produse si setarile aplicatiei in fisiere locale.

In urma conectarii cu datele utilizatorului pentru modul de lucru deconectat, se incarca in aplicatie datele din fisierele locale si se poate accesa pagina de vanzari. Bonurile fiscale se salveaza in fisiere locale care la un anumit timp setat de utilizator se transmit catre baza de date.
De asemenea, prin apasarea butonului de actualizare din pagina de vanzari se pot salva in orice moment bonurile fiscale locale si se pot reactualiza datele din aplicatie conform ultimelor modificari efectuate in baza de date, precum modificare de preturi, adaugare de promotii pentru produse, de clienti, delegati si altele.

Modul de functionare deconectat total al aplicatiei Xecutive.Ecr.Net.POS reprezinta o solutie pentru problemele legate de intreruperea conexiunii intre server si aplicatie, asigurand astfel desfasurarea vanzarii de produse.