Includere grupare după „Cont ingredient” în cadrul raportului „Listă ingrediente rețete” din modulul „Rețete restaurant”

În cadrul raportului „Listă ingrediente rețete”, din modulul „Rețete restaurant” am inclus posibilitatea grupării după câmpul „Cont ingredient”. Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 18.25....

Raport Lista ingrediente retete - in modulul Retete restaurant

In modulul Retete restaurant am adaugat un nou raport "Lista ingrediente retete". In cadrul raportului sunt afisate informatii privind retele si ingredientele care intra in componenta acestora. Raportul permite filtrari, grupari si ordonari dupa majoritatea campurilor disponibile in setul [...]

Tiparire etichete pentru produsele comandate

In aplicatia Nexus RestaurantPOS am creat posibilitatea de a tipari etichete folosind imprimante specializate. Etichetele se tiparesc in momentul tiparirii comenzilor de bucatarie, pentru produsele din comanda curenta. Imprimanta se adauga in NexusPrint selectand limbajul "NEF", apoi, in interfata [...]

Afisaj sala pentru interfata FastFood din Nexus Restaurant

Am dezvoltat un nou modul web based pentru afisajul in restaurant a comenzilor finalizate la bucatarie. Acest modul se preteaza pentru functionarea in regim fast-food. Modul de functionare: 1. Clientii comanda produsele direct la POS, platesc si se emite bon fiscal + nota de plata. 2. Pe nota [...]

Lista retete bucatarie - actualizare pret ingredient din stoc

Am modificat rapoartele Antecalcul , Retetar astfel incat sa afiseze preturile calculate instant. Exista posibilitatea de a calcula analiza dupa pretul minim, mediu sau maxim a ingredientelor din stoc. Daca un ingredient nu exista in stoc se ia in calcul ultimul pret de achizitie inregistrat. . [...]

Afisaj client cu informatii alimentare în Nexus Restaurant

Am dezvoltat o aplicatie web, rstafis-client, care ruleaza ca afisaj client pe un monitor sau TV cu o rezolutie HD, pentru modul de lucru Fastfood al aplicatiei Nexus Resturant. Functia de baza a aplicatiei este de a calcula si afisa clientului, în timpul introducerii produselor pe bon, a [...]