Am introdus in Nexus Salarii in cadrul contractului de munca optiune de acordare zile CO calendaristice, dar la calculul efectiv al concediului se va acorda numai pentru zilelele lucratoare din perioda respectiva.
Aceasta optiune este utila in cazul personalului militar.
De exemplu daca salariat beneficiaza de de 30 de zile CO in contractul de munca aceste zile sunt considerate calendaristice.
La acordare unui concediu pentru perioada 15-31 iulie 2021 el va consuma 17 zile de CO aferente contractului de munca dar se vor plati 12 zile lucratoare aferente perioadei concediului de odihna.

La data de 23 Iulie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Contract de munca - optiune acordare zile CO calendaristice (personal militar) prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media