Am introdus in Nexus WMS posibilitatea de tiparire Packing list la pregatirea unei comenzi pentru clienti (etichete coduri de bare produse si raport Formular comanda).

In cadrul setarilor pentru WMS am introdus 2 setari cu privire la tiparirea de etichete coduri bare sau a raportului Formular comanda:

 • $comenzi_pregatire_raport_etichete = true
 • $comenzi_pregatire_raport_formular = "D133860"

  In cazul in care se doreste tiparirea de etichete pentru comanda selectata la o imprimanta de coduri de bare prin Nexus Print la prima setare trebuie specificat = true.
  In acest caz in cadrul aplicatiei trebuie sa existe un fisier script pentru generarea etichetei pentru produs (fisiere\eticheta_pregatire_livrare_produs.txt).
  Imprimanta de coduri de bare se seteaza in setarile modului Comenzi clienti pentru utilizatorul respectiv folosind setarea: Imprimanta livrari comenzi coduri bare.

  Pentru tiparirea formularului de comanda se trece codul raportului din setul de date Formulare Comenzi clienti.

  La data de 3 Mai 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare WMS - tiparire Packing list la pregatirea unei comenzi clienti prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus WMS şi modulul Iesiri din depozit.

  Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

  Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

  | v. urmatoare | Nexus Media