În cadrul asistentului "Adaugă din comandă", din modulul "Avize de însoțire marfă" am adăugat posibilitatea de vizualizare a prețului de achiziție în fereastra de selecție manuală din stoc. Prețul va fi afișat în funcție de opțiunea "Viz. preț achiziție la facturare" din modulul "Comenzi clienți". Utilizatorii limitați nu vor avea drept de vizualizare pentru acest câmp.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 23.3.

La data de 5 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Vizualizare preț achiziție la generarea avizelor de însoțire din comenzi clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Avize de insotire marfa.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.3 | Nexus Media