În modulul Comenzi expediție, în pagina Link-uri (Atașamente) am inclus și atașamentele documentelor de facturi clienți și facturi furnizori asociate comenzii de expediție curente.
Gridul este grupat în funcție de Tip (Document curent (atașamentele care fac referire la comanda de expediție curentă) și celelalte atațamente legate la comanda de expediție (Factură client, Factură furnizor))

Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.19.

La data de 19 Aprilie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Vizualizare linkuri pentru documente asociate (facturi clienți și facturi furnizori) în modulul Comenzi expediție prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transport Expeditii şi modulul Comenzi expeditie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.19 | Nexus Media