Am adăugat butonul "Detalii produs" în pagina de afișare a rezultatelor căutării unui produs după denumire din aplicația NexusEasyRetail - Supermarket.

La apăsarea acestuia utilizatorii vor putea vizualiza în partea de jos a ferestrei informații suplimentare legate de produsul căutat (cu posibilitatea de a se muta de pe un produs pe altul, în cazul în care căutarea returnează mai multe rezultate), fără a fi necesară adăugarea acestuia pe bonul fiscal. În același timp se vor inactiva celelalte butoane disponibile, ieșirea din acest mod de vizualizare realizându-se prin apăsarea butonului "Renunță".

Vizualizarea detaliilor produselor este foarte utilă în momentul în care se dorește vizualizarea stocului în magazinul propriu, în alte magazine, sau următoarea dată de aprovizionare.

La data de 17 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Vizualizare detalii produs la căutare produse după denumire în aplicația NexusEasyRetail - Supermarket prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12.371. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12.371 | Nexus Media